Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Marit Jakobsen Leganger direktør

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Marit Jakobsen Leganger direktør"— Utskrift av presentasjonen:

1 Marit Jakobsen Leganger direktør
Velkommen til miljøseminar Skifte Eiendom Marit Jakobsen Leganger direktør

2 Avhending av offentlig eiendom
Harstad Trondheim Hamar Oslo Skifte Eiendom er et forretningsområde i Forsvarsbygg som selger, rydder og miljøsanerer offentlig eiendom. Del av statens forretningsdrift. Etablert høsten 2001 35 ansatte fordelt på 4 kontorer lokalisert i Harstad, Trondheim, Hamar og Oslo Fortelle litt om oss først.

3 Vi rydder før vi forlater
River Sikrer Vi rydder opp etter forsvarets aktivitet på eiendommene vi avhender. Dette gjør vi ved rydde, sikre og rive. Totalt brukte vi 158 millioner på miljøopprydding i 2011 Økt miljøbevissthet generelt, samt mer kunnskap og skjerpede krav fra omgivelsene gjør at miljøspørsmål står høyt på vår agenda.

4

5 Skyte- og øvingsfelt Skyte- og øvelsesfelt 14 stykker 93,5 millioner
Fra 8 felt påbegynt Ikke bare bygg og eiendommer knyttet til disse. En utfordring. Viktig del av Skifte sin oppgave å rydde skyte- og øvelsesfelt. I den såkalte SØF fase 1 har vi fått bevilget midler Fra FD til å rydde 14 skyte- og øvelsesfelt. Totalt utgjør disse midlene 93,5 millioner. Overlater til Tod Faye-Schjøll å fortelle mer om utfordringene med opprydding av disse feltene, og hvilke erfaringer vi har gjort oss hittil.

6 MILJØRYDDING. Kort sagt er vi en spesialist i forvandling


Laste ned ppt "Marit Jakobsen Leganger direktør"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google