Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Komfyr er et multi funksjons apparat.  Man bruker komfyren til å varme opp, koke, bake eller steke.  Ordet komfyr betegner kokeovn av støpejern med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Komfyr er et multi funksjons apparat.  Man bruker komfyren til å varme opp, koke, bake eller steke.  Ordet komfyr betegner kokeovn av støpejern med."— Utskrift av presentasjonen:

1

2  Komfyr er et multi funksjons apparat.  Man bruker komfyren til å varme opp, koke, bake eller steke.  Ordet komfyr betegner kokeovn av støpejern med ved eller koks.

3 OPPTURERNEDTURER  Mikroen ble oppfunnet under et tilfelle av Percy Spencer i Amerika i 1947.  Mikroen bruker ca. 25% mindre energi enn stekeovnen til å varme opp samme mengde mat.  Mikroen er blitt kritisert for å ødelegge nærings innholdet i maten og gir maten farlige stoffer.  Noen har til og med prøvd å tørke kjærle dyrene sine etter vask.

4  Dempovnen er et kokeredskap som brukes til å varme opp maten ved hjelp av vanndamp.  Mange pleier også å bruke dampovn til å koke grønnsaker og fisk.

5  Steinovn er laget av stein og for å få den varm må man tenne bål under ovnen.  Den er fin å bake pizza, og brød i.  Steinovner er ikke populært i dag men finner så enkelte gårder, hjem og resturanger.


Laste ned ppt " Komfyr er et multi funksjons apparat.  Man bruker komfyren til å varme opp, koke, bake eller steke.  Ordet komfyr betegner kokeovn av støpejern med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google