Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap."— Utskrift av presentasjonen:

1 Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De fleste barna har ikke foreldre som kan ta seg av dem. Her er Anna fra Pskov. Hun og søsteren Kristina bor her. Dette er en strålende dag for Anna, tenk besøk fra Norge! Helt topp med grønn ballong, ser det ut som.

2 Godteri og grønne ballonger, det er visst tingen!

3 Mer, mer ballonger!!

4 Lykkelige og aktive barn leker på Krasnogorodsk barnehjem

5 Hils tilbake til Norge!

6 Konsert for norske gjester på Krasnogorodsk

7 Danseoppvisning

8 Barna og de unge hadde øvd inn et meget bra program for sine gjester.

9 De gav en vidun- derlig konsert disse unge. Både de og vi var rørt til tårer over prestasjo- nen.

10 Fra de nye badene som ”Hjelpesendinger” har gitt

11 De store elevene har selv vært med å innrede nye bad og vaskerom. ”Hjelpesendinger” formidlet pengene og de gjorde jobben

12 De forskjellige alderstrinn har sitt egne dagligrom der de kan gjøre lekser, leke og servere enkel mat. Den nest yngste gruppen hadde bare voksne møbler på sin stue. De søkte ”Hjelpesendinger” om penger til nye møbler. Vi bevilget 2000 Euro som vi overleverte juni 2008. Når skolen starter 1. september er møblene på plass.

13


Laste ned ppt "Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google