Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Støtte Ved mobilisering. En lettere hverdag Filosofien er enkel. Vi fokuserer på livskvalitet. Derfor utvikler og produserer vi hjelpemidler som bidrar.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Støtte Ved mobilisering. En lettere hverdag Filosofien er enkel. Vi fokuserer på livskvalitet. Derfor utvikler og produserer vi hjelpemidler som bidrar."— Utskrift av presentasjonen:

1 Støtte Ved mobilisering

2 En lettere hverdag Filosofien er enkel. Vi fokuserer på livskvalitet. Derfor utvikler og produserer vi hjelpemidler som bidrar til å gjøre livet lettere for både den som benytter hjelpemiddelet og de ansatte i helse og omsorgssektoren. Vår visjon, å hjelpe mennesker, har alltid vært drivkraften som skaper nye innovasjoner. Vi elsker enkle forflytninger! System

3 Fire områder Overflytning Hjelpemidler til bruk ved forflytning mellom to enheter. - Liggende og sittende Posisjonering Hjelpemidler til bruk for stillingsendring innenfor samme enhet. - Liggende og sittende Støtte Hjelpemidler som bidrar til støtte ved mobilisering. Løft Hjelpemidler tilpasset løft. - Manuelt og mekanisk

4 Problemløsningsmodell Stimulere frem naturlige bevegelser Forflytninger med hjelpemidler Løft med heis 1 2 3

5 Return 7400 og 7500 Produktfordeler Monteres uten verktøy. Justerbare knestøtter. Enkel å forstå, mange gripemuligheter. Unik bunnplate med styrehjul Fremoverlent stige som stimulerer frem det naturlige bevegelsesmønsteret. Tips Brems alltid ReTurn ved oppreisning og hold en fot på bunnplaten. ReTurnBelt ved behov for å gi støtte og sikkerhet. Gjør en stegvis utprøvning: 1.Teste ståfunksjon 2.Forflytte seng-stol 3. Forflytte til toalett.

6 ReTurn 7400 og 7500 Gjør det mulig for brukeren å benytte egen styrke Utformingen av stigen gir mange gripemuligheter Bunnplaten er lav og stabil. Høyeste punkt kun 4 cm. Patenterte styrehjul gjør ReTurn svært lett å manøvrere

7 ReTurn 7400 og 7500 ReTurn er todelt. Den lave vekten gjør den lett å transportere. Glatte overflater gjør den lett å rengjøre.


Laste ned ppt "Støtte Ved mobilisering. En lettere hverdag Filosofien er enkel. Vi fokuserer på livskvalitet. Derfor utvikler og produserer vi hjelpemidler som bidrar."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google