Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Norway Rotary Distrikt 2260 KOMITE FOR OPPLÆRING OG KOMMUNIKASJON KOMMENTARER TIL OPPLEGG LEDERUTVIKLING OG PRESENTASJONSTEKNIKK: Kurs ”BEVISSTGJØRING.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Norway Rotary Distrikt 2260 KOMITE FOR OPPLÆRING OG KOMMUNIKASJON KOMMENTARER TIL OPPLEGG LEDERUTVIKLING OG PRESENTASJONSTEKNIKK: Kurs ”BEVISSTGJØRING."— Utskrift av presentasjonen:

1 Norway Rotary Distrikt 2260 KOMITE FOR OPPLÆRING OG KOMMUNIKASJON KOMMENTARER TIL OPPLEGG LEDERUTVIKLING OG PRESENTASJONSTEKNIKK: Kurs ”BEVISSTGJØRING AV ROTARYS’ LEDERE” Kurs PRESENTASJONSTEKNIKK LÆRINGSPYRAMIDEN.

2 Norway Rotary Distrikt 2260 Opplegget er en grovskisse med momenter som kan legges inn i klubbenes lederutvikling. Det er derved åpning for egne innspill og kreativitet. Det er opp til klubben, dets styre og opplæringsleder og velge hva som vil gjennomføres ut ifra de ønsker og behov den enkelte klubb måtte ha. Opplæringsleder står fritt til metodevalg, men det minnes om hvilke metoder det ligger størst læringseffekt i. Bruk læringspyramiden som et godt tips i den sammenheng.

3 Norway Rotary Distrikt 2260 Erfaringsdeling både involverer og engasjerer/aktiviserer deltakerne, og kan være et godt metodevalg i mange sammenhenger. Opplæringsleder må gjerne kontakte komite for opplæring og kommunikasjon for veiledning og støtte hvis det er ønskelig. Opplæringsleder bør kartlegge og registrere klubbens resurspersoner i forbindelse med opplæring og lederutvikling for og etablere samarbeid med disse. Husk at all opplæring er et prosessarbeid.


Laste ned ppt "Norway Rotary Distrikt 2260 KOMITE FOR OPPLÆRING OG KOMMUNIKASJON KOMMENTARER TIL OPPLEGG LEDERUTVIKLING OG PRESENTASJONSTEKNIKK: Kurs ”BEVISSTGJØRING."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google