Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Asak Miljøstein AS.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Asak Miljøstein AS."— Utskrift av presentasjonen:

1 Asak Miljøstein AS

2 Nøkkeltall Norges største leverandør av utemiljøprodukter i betong
Ca. 252 mill i omsetning i 2011 18 ansatte/13 selgere 5 fabrikker: Fetsund, Hønefoss, Kristiansand, Stjørdal og Bodø

3 Historikk Asak Miljøstein AS er en salgsorganisasjon som ble etablert i 1998 av fabrikkene. Dagens eiere er Nordland Betongindustri AS Vikaune Fabrikker AS og JGO Betong AS.

4 Dagens Asak Miljøstein
Produksjonsenheter Fetsund Hønefoss Kristiansand Stjørdal Bodø Lager Askim Sandnes Bergen Tromsø Hovedkontor Olavsgård utenfor Oslo

5 Vi tilbyr: BELEGNINGSSTEIN HELLER KANTSTEIN MUR BLOKKPRODUKTER UTELYS
DRENERING

6 Norges mest moderne fabrikk innviet i Bodø 8
Norges mest moderne fabrikk innviet i Bodø 8. mai i år – investering 50 millioner kroner!

7 VAREUTLEVERING FRA BODØ TIL NORD-NORGE
FORDELER SEG PÅ BÅT/BIL MED 60%/40% VAREINNTAK TIL BODØ FORDELER SEG PÅ BÅT/BIL MED 70%/30%

8 Nordland Betong er Nord-Norges største produsent av ferdig betong. Til denne virksomheten håndteres og forbrukes rundt tonn tilslag (sand/singel), samt ca tonn sement. Produksjon av ferdig betong foregår i dag i Bodø, Fauske og Meløy. Transport av betongtilslag gjøres med båt, dette gjelder også sement til Bodø, mens transport av sement til Fauske og Meløy gjøres med bil.

9 Hvor viktig er logistikken for oss?
I en kort og hektisk salgsesong (7-8 måneder) betyr god tilgang på transport og derved leveringsdyktighet svært mye Vi leverer 99% av våre produkter til privatmarkedet gjennom ca. 120 kjedetilknyttede byggevarebutikker i hele Nord-Norge. Dette betyr igjen at alle produktene har en mellomlagring hos forhandler før de leveres til sluttbruker Hva foretrekker vi – sjø eller landtransport? Begge deler er viktige for oss, men landtransport er enklest og mer forutsigbar på totalkost

10 Hvilke utfordringer har vi?
Bedre tilgjengelighet på kai/losseplass utenom ordinær arbeidstid Adgang for de store fraktaktører på kysten (Nor Lines, Tollpost) til å losse på private kaianlegg med det mannskap og utstyr som fast betjener anlegget Det er knapphet på fraktaktører på kysten – særlig i de 2 nordligste fylker Hvilket prisbilde har vi mellom land- og sjøtransport? Fraktkost kai-kai er ofte billigst, men kostnader over kai (høy kost i Finnmark) samt transport fra kai til forhandler blir sjø-transport totalt sett dyrere.

11


Laste ned ppt "Asak Miljøstein AS."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google