Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rekruttering til Bærum kommune v/ Barbro Martinsen Hatlevoll

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rekruttering til Bærum kommune v/ Barbro Martinsen Hatlevoll"— Utskrift av presentasjonen:

1 Rekruttering til Bærum kommune v/ Barbro Martinsen Hatlevoll
Kort presentasjon av meg selv.

2 Jeg skal si noe om Relasjonsbyggende rekruttering Kommunens felles rekrutteringsstrategi Felles rekrutteringstiltak første halvår

3 Bærum kommune har et stort rekrutteringsbehov
Bærum kommune har et stort rekrutteringsbehov. Vi trenger blant annet sykepleiere, vernepleiere, førskolelærere, faglærere, ingeniører og flere lærlinger i tiden som kommer. Det er derfor viktig å jobbe målrettet og kontinuerlig med rekruttering.

4 Fornøyde lærlinger – gode ambassadører
Bærum kommune er et flott sted å jobbe Jeg trives i Bærum kommune I Bærum kommune tar de godt vare på meg Dere er instruktører for lærlinger. Kommunen tar også i mot skoleelever og studenter. Dette er viktige bærebjelker i kommunens relasjonsbyggende rekruttering. Fornøyde elever, lærlinger og studenter er gode ambassadører for kommunen og bidrar positivt til kommunens omdømmebygging. Fornøyde lærlinger fortsetter sannsynligvis også sin karriere i Bærum kommune. Vi ønsker at lærlinger, studenter og skoleelever får lærerike og gode opplevelser i Bærum kommune som gir grunnlag for positive beskrivelser (ref. ”pratebobler”). Jeg vil jobbe i Bærum kommune

5 Felles rekrutteringsstrategi
Enhetlig og samordnet Synlig Konkurransedyktig Fagopplæringen - og dere - er en viktig del av kommunens rekrutteringsarbeid. Bærum kommune har stor fokus på rekruttering og har vedtatt en felles rekrutteringsstrategi. Strategien er et resultat av prosjektarbeid som ble startet i Felles rekrutteringsarbeid koordineres av personalenheten. Kort om de 3 strategiene.

6 Felles rekrutteringstiltak – hva har vi jobbet med første halvår?
Koordineringsgruppe for rekruttering Felles markedsføringsstrategi Presentasjonsopplegg ungdomsskole Samarbeid med høyskoler og universitet Kort om tiltakene.

7 SPØRSMÅL


Laste ned ppt "Rekruttering til Bærum kommune v/ Barbro Martinsen Hatlevoll"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google