Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Spørretimen 2010 Overformynderiet Korleis handterer vi arkivet etter overformynderiet? Depotkrav Kva krav er det til eigne depot til 2012? Elektronisk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Spørretimen 2010 Overformynderiet Korleis handterer vi arkivet etter overformynderiet? Depotkrav Kva krav er det til eigne depot til 2012? Elektronisk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Spørretimen 2010 Overformynderiet Korleis handterer vi arkivet etter overformynderiet? Depotkrav Kva krav er det til eigne depot til 2012? Elektronisk arkiv, Hvordan løser vi gammel dokumentasjon i en tidligere saksmappe som er på papir, som er nødvendig dokumentasjon i den elektroniske saksmappen i dag og hvilke prinsipper og retninglinjer bør ligge til grunn her?

2 Etterregistrering Hva med inngående dokumenter som går direkte til adm.enhet eller saksbehandler og kommer til registering 2 år etter – hvordan håndterer vi dette i forhold til registrering mv. Internett og intranett og bevaring Internett og intranett gir store utfordringer på arkivsiden, spesielt med tanke på å dokumentere aktiviteter og handlinger i en virksomhet. Hvordan er muligheten til å bevare dokumentasjonen over tid og er det et bevaringsforbud på slik dokumentasjon og eventuelt hvilke rutiner bør ligge i bunnen her?

3 Handtering av personregistermateriale. Kven tek imot henvendinga? Kva om eininga ikkje eksisterer lenger Eks. Molde og Nesset PPT >> Sunndal, Nesset og Tingvoll PPT.


Laste ned ppt "Spørretimen 2010 Overformynderiet Korleis handterer vi arkivet etter overformynderiet? Depotkrav Kva krav er det til eigne depot til 2012? Elektronisk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google