Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Trafikkopplæring. Krav til utstyr på sykkel Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Rød refleks bak.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Trafikkopplæring. Krav til utstyr på sykkel Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Rød refleks bak."— Utskrift av presentasjonen:

1 Trafikkopplæring

2 Krav til utstyr på sykkel Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Rød refleks bak Rød refleks bak Ringeklokke Ringeklokke Refleks på pedalene Refleks på pedalene Bremser Bremser Foran og bak Foran og bak Lykt foran hvis man skal sykle i mørket eller dårlig vær Lykt foran hvis man skal sykle i mørket eller dårlig vær

3 Trafikkens grunnlov § 3 i Vegtrafikkloven - Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende så det ikke voldes skade eller oppstår fare og slik at annen trafikk ikke blir unødig hindret eller forstyrret.

4 Situasjoner Man kan komme opp i ulike situasjoner der det er viktig å tenke gjennom hvordan man skal reagere. Man kan komme opp i ulike situasjoner der det er viktig å tenke gjennom hvordan man skal reagere.

5 Sving til venstre

6 Forbikjøring av parkert bil

7 Fotgjengerfelt

8 Syklende

9 Gående

10 En farlig situasjon

11 Trafikkskilt

12 Nå kan dere forhåpentligvis litt mer om det å være trafikkanter på sykkel. Oppgavene dere får utdelt vil være relatert til det vi har snakket om her Oppgavene dere får utdelt vil være relatert til det vi har snakket om her Lykke til.


Laste ned ppt "Trafikkopplæring. Krav til utstyr på sykkel Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Hva er påbudt sikkerhetsutstyr på en sykkel? Rød refleks bak."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google