Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uni Eiendom Næring veien videre

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uni Eiendom Næring veien videre"— Utskrift av presentasjonen:

1 Uni Eiendom Næring veien videre

2 Forbedring av eksisterende funksjoner
NÆRING Forbedring av eksisterende funksjoner KPI-justering. Avregning av felleskostnader. Kontraktsaktiviteter Felleskostnadsoversikt

3 Nye funksjoner Støtte for å hente data fra flere klienter.
NÆRING Nye funksjoner Støtte for å hente data fra flere klienter. Kontraktsutskrift Justeringsregelen

4 NÆRING KPI justering Fjerne 1,2,3 måneder før justeringsdato, bruk kpi-justeringsdato fra kontrakten i stedet. Gi forhåndsvisning av justeringen pr kontrakt før en godkjenner justeringen. Vi alle kontrakter som skal justeres dette året som utgangspunkt i stede for dato begrensingen.

5 Avregning av felleskostnader.
NÆRING Avregning av felleskostnader. Avregnes pr kontrakt. Mulighet til å se resultatet på hver kontrakt før en gjør avregningen. Mulighet for fritekst pr kontrakt. Rapport som kan legges ved faktura som spesifiserer pr felleskostnad. (Kan tilpasses organisasjoner etter behov) Mulighet for å kjøre avregning flere ganger.

6

7 Kontraktsaktiviteter
NÆRING Kontraktsaktiviteter Hva er dette for noe? Aktiviteter som kan opprettes i forbindelse med opprettelsen av en kontrakt. Forbedring Lage Widgets for å vise viktige aktiviteter i forbindelse med næringskontrakter som er nært forestående.

8 Felleskostnadsoversikt
NÆRING Felleskostnadsoversikt Lage en trevisning av felleskostnadene, med drag and drop for å koble til areal. Vise mer informasjon om hver felleskostnad: Hvilke arealer den er koblet opp mot Prosent av bygningsmassen den dekker Innbetalt hittil, og fakturert hittil.

9

10 Støtte for å hente data fra flere klienter.
NÆRING Støtte for å hente data fra flere klienter. En egen modul for å hente ut data fra Uni Eiendom på tvers av klienter. Hvordan? Dette kan gjøres som en nettbasert tjeneste eller som Widgets. Hvorfor? Hente ut ledig areal på tvers av klienter Hente ut kundedata på tvers av klient (samme kunde leier flere plasser, hvor mye totalt?) Oversikt over kontrakter som skulle vært justert, i nærmeste fremtid. Når? Dette kommer an på interesse og krav til funksjonalitet.

11 Kontraktsutskrift Hva? Hvordan? Når?
NÆRING Kontraktsutskrift Hva? Mulighet for å generere ferdige næringskontrakter i veiviseren, ved hjelp av noen predefinerte maler. Hvordan? Brukeren kan sette opp predefinerte kontraktsmaler, gi dem ulike navn og formatering. Alle kontraktsdata skal kunne legges til som flettefelt. Et ekstra steg i veiviseren, viser kontrakten med valgt mal, og gir brukeren mulighet for å redigere tekst og formatering for gitt kontrakt. Ved aksept av kontrakt lagres kontrakten som et pdf-dokument på kundekortet. Når? Dersom dette er av interesse for våre brukere er dette noe som kan bli lagt til i Næringsversjonen i løpet av 2010.

12 NÆRING Justeringsregelen


Laste ned ppt "Uni Eiendom Næring veien videre"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google