Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Brukernes time 2009 referat.  Brukerne har lite bevisst forhold til hva brukergruppen kan brukes til og gruppens mandat.  Når kunder og leverandør er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Brukernes time 2009 referat.  Brukerne har lite bevisst forhold til hva brukergruppen kan brukes til og gruppens mandat.  Når kunder og leverandør er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Brukernes time 2009 referat

2  Brukerne har lite bevisst forhold til hva brukergruppen kan brukes til og gruppens mandat.  Når kunder og leverandør er enige, trengs ikke brukerutvalget.  Spørsmålene om brukergruppas eksistensrett sendes ut på mail til deltakerne på brukerforum slik at alle kan tenke seg om før de svarer.

3 Roller brukergruppen kan ha:  Programutvalg: innspill til brukerforums program, hva ønsker vi som brukere at blir tatt opp I plenum I gruppeoppgavene Grupeoppgavene kan gi innspill til tema som ønskes behandlet på neste brukerforum.

4 Ressurs/kompetansebank  Ønske: Brukerutvalget som ressursgruppe: Umulig å vite alt om alle funksjoner eller hvem som har jobbet med hva som medlem av brukergruppen.  Forslag: Uni Pluss kan være kontaktpunkt og henvise spørsmål til ressurspersoner som har jobbet med lignende problemstillinger.

5 Brukerutvalgets fremtid  Vi har ikke behov for brukergruppen i den form og med det mandat den til nå har hatt. Ved problemer tar vi kontakt direkte med Uni Pluss  Brukerutvalget må ha nytt mer konkret mandat.  Det ligger en styrke i å kunne være organisert som en brukergruppe

6 Hva skjer så nå?  Mail med spørreundersøkelse til deltakerne på brukerforum sendes ut.  Søke etter nye deltakere/representanter  Dvs. fasitsvaret for hvordan vi ønsker å organisere oss og hvem som blir å ta arbeidet videre foreligger ikke før om en stund.


Laste ned ppt "Brukernes time 2009 referat.  Brukerne har lite bevisst forhold til hva brukergruppen kan brukes til og gruppens mandat.  Når kunder og leverandør er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google