Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Arbeidsplassen ARBEIDSGRUPPETEMA. Deltakere Innleder: Tannteknikermester Johan Fridheim.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Arbeidsplassen ARBEIDSGRUPPETEMA. Deltakere Innleder: Tannteknikermester Johan Fridheim."— Utskrift av presentasjonen:

1 Arbeidsplassen ARBEIDSGRUPPETEMA

2 Deltakere Innleder: Tannteknikermester Johan Fridheim

3 Verktøykasse I verktøykassens Bevisstgjørings-spørreskjema: Besvar spørsmål 1 til 5 Les seksjonen “Hvordan kan en god arbeidsplasspolicy bidra til din bedrifts suksess?”

4 Arbeidsstyrke/ansatte Hovedmål: Å forstå viktigheten av de ansatte for den langsiktige suksessen for bedriften din Andre mål Å diskutere ansettelse og opplæring Å diskutere rettferdig behandling av ansatte og helse, sikkerhet og velferd Å dele deltakernes erfaring

5 Hvorfor arbeidsstyrke / ansatte Langsiktig suksess for en bedrift avhenger av dens ansatte Det involver: Ansettelse og opplæring Betingelser og forutsetninger for ansettelse Helse, sikkerhet og velferd

6 Arbeid og opplæring 1.I tillegg til bidraget til det lokale arbeidsmarkedet, hva annet kan bedriften din tilby? 2.Er prosessen omkring prestasjons- vurderinger rettferdig? 3.Undersøker du ansattes tilfredsstillelse?

7 Arbeid og opplæring 2 1.Oppmuntrer du dine ansatte til å utvikle virkelige ferdigheter? 2.Oppmuntrer du ansattemedvirkning i videreutdanning, sponser ekstern opplæring og utdannelse, osv? 3.Hvordan vet du at opplæring er effektiv og verdiskapende for bedriften din?

8 Ansattebetingelser 1.Betrakter du bedriften din som en god arbeidsgiver? 2.Har du rettferdige prosedyrer for å håndtere disiplinærsaker og klager fra ansatte? 3.Involverer du ansatte i saker av viktighet og involverer du dem i beslutningsprosessen?

9 Helse og sikkerhet 1.Har du en policy for helse og sikkerhet på arbeidsplassen? 2.Har du vurdert risikoen til staben og andre som kan ble påvirket av dine produkter eller aktiviteter?

10 Arbeidsgruppens hovedkonklusjoner 1. 2. 3. 4. 5.


Laste ned ppt "Arbeidsplassen ARBEIDSGRUPPETEMA. Deltakere Innleder: Tannteknikermester Johan Fridheim."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google