Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FlexCrème ™. Hudkrem med cetylesterkompleks FlexCrème ™

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FlexCrème ™. Hudkrem med cetylesterkompleks FlexCrème ™"— Utskrift av presentasjonen:

1 FlexCrème ™

2 Hudkrem med cetylesterkompleks FlexCrème ™

3  Rask, enkel vei til et aktivt, mer fleksibelt liv med økt bevegelsesfrihet  Hovedkomponentene fungerer som emulgatorer og smøremidler  Hurtigvirkende, angriper problemområdet raskt  Kan også øke kollagennivået i huden, slik at huden blir smidigere og spenstigere. Produktfordeler

4  Merkevarebeskyttet cetylesterkompleks  Virkestoff: Topisk mentol 1,25 %  Lett å påføre  Absorberes raskt av huden  Ikke fettholdig FlexCrème ™ Produktegenskaper

5  Cetylmyristoleat (CMO)  Helt naturlig fettsyrekompleks  Naturlige forekomster i bestemte dyr, nøtter og grønnsaker  Unikt og merkevarebeskyttet  Påvist å fungere som overflateaktivt stoff og smøremiddel ved peroral administrasjon Cetylesterkompleks Merkevarebeskyttet komponent

6 Vitenskapelig testet  Dobbelblind placebokontrollert studie*  Utført ved universitetet i Connecticut  Presentert på et møte i American College of Sports Medicine i San Francisco, California i mai 2003  Forskerne fant at 100 % av pasientene som brukte denne merkevarebeskyttede kremen, fikk statistisk signifikant utbytte av den  Sendt til J Rheumatology for publisering *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 vedlegg): 1358, 1998.

7  Påføres på problemområdet inntil tre til fire ganger daglig  Kan brukes av alle fra og med 2 års alder  Trygt for alle som tar medisiner for smerter i ledd/rygg, spenningshodepine eller vonde muskler  Kun til utvortes bruk  Unngå kontakt med øynene og andre følsomme områder Bruksanvisning

8 Hudens betydning  Huden er kroppens største organ (opptil 16 % av kroppsvekten), og danner en barriere mellom kroppen din og det ytre miljøet.  Denne barrieren er imidlertid åpen og gjennomtrengelig for miljøet for utveksling av varme, luft og væsker.

9 Grunnleggende hudstruktur  Huden består av tre lag som alle har sin egen funksjon og hensikt.  Disse lagene er:  Overhuden (epidermis)  Lærhuden (dermis)  Underhuden (eller det subkutane laget)

10  Underhuden  Underhuden ivaretar tilførsel av næringsstoffer, utskillelse av avfallsstoffer og varmeutveksling.  Svettekjertlene finnes i dette laget. De utskiller ikke bare avfallsstoffer gjennom svetting, men kontrollerer også temperaturen ved fordamping på hudoverflaten.  ”Gåsehud” oppstår når det fine laget av muskler som befinner seg i underhuden, trekker seg sammen. Grunnleggende hudstruktur

11  Lærhuden  Lærhuden er et bindevevslag som inneholder en uendelig mengde ørsmå blodkar som lar huden puste og tilføre næring til de ytre hudlagene.  Lærhuden er det laget som absorberer stoffer som påføres på huden. Talgkjertlene befinner seg i dette laget, i nederste del av hver hårsekk. De utskiller et oljeaktig stoff som kalles talg, som smører huden.

12 Grunnleggende hudstruktur  Lærhuden fortsettelse  At svette- og talgkjertelene fungerer normalt er avgjørende for at huden er i balanse.  Sammen skaper disse kjertlene en naturlig film som beskytter huden mot angrep utenfra.  Hvis talgkjertlene er overaktive, slik som i puberteten, kan det føre til dannelse av hudormer og kviser.

13 Grunnleggende hudstruktur  Overhuden  Overhuden er det gjennomsiktige ytterlaget som dekker hele utsiden av kroppen.  Her finnes det et utall nerveender som gjør huden til et stort sanseorgan som kjenner varme, kulde, lys, smak og berøring.

14 Grunnleggende hudstruktur  Overhuden fortsettelse  Smerte og velbehag oppleves gjennom disse nerveendene, og vi kan se skiftende sinnstilstander gjennom huden, fra å bli blek av frykt til tomatrød av forlegenhet.  Det ytre laget av overflatehuden består av døde hudceller som kontinuerlig skaller av som tynne flak og erstattes med nye lag fra undersiden.

15 Hva er kollagen?  Kollagen er en type protein.  Kollagen finnes i flere vev og i forskjellige former, men det er spesielt store forekomster av kollagen i og omkring ledd.  Mange av de attraktive egenskapene i sener og brusk skyldes kollagen.  Kollagen, som inneholder strukturer, må pleies for ikke å tære på kroppen.

16 FlexCrème ™ © ™ 2003


Laste ned ppt "FlexCrème ™. Hudkrem med cetylesterkompleks FlexCrème ™"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google