Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FlexCrème™.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FlexCrème™."— Utskrift av presentasjonen:

1 FlexCrème™

2 FlexCrème™ Hudkrem med cetylesterkompleks

3 FlexCrème™ Produktfordeler
Rask, enkel vei til et aktivt, mer fleksibelt liv med økt bevegelsesfrihet Hovedkomponentene fungerer som emulgatorer og smøremidler Hurtigvirkende, angriper problemområdet raskt Kan også øke kollagennivået i huden, slik at huden blir smidigere og spenstigere.

4 FlexCrème™ Produktegenskaper Merkevarebeskyttet cetylesterkompleks
Virkestoff: Topisk mentol 1,25 % Lett å påføre Absorberes raskt av huden Ikke fettholdig

5 Merkevarebeskyttet komponent
Cetylesterkompleks Cetylmyristoleat (CMO) Helt naturlig fettsyrekompleks Naturlige forekomster i bestemte dyr, nøtter og grønnsaker Unikt og merkevarebeskyttet Påvist å fungere som overflateaktivt stoff og smøremiddel ved peroral administrasjon

6 Vitenskapelig testet Dobbelblind placebokontrollert studie*
Utført ved universitetet i Connecticut Presentert på et møte i American College of Sports Medicine i San Francisco, California i mai Forskerne fant at 100 % av pasientene som brukte denne merkevarebeskyttede kremen, fikk statistisk signifikant utbytte av den Sendt til J Rheumatology for publisering *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 vedlegg): 1358, 1998.

7 Bruksanvisning Påføres på problemområdet inntil tre til fire ganger daglig Kan brukes av alle fra og med 2 års alder Trygt for alle som tar medisiner for smerter i ledd/rygg, spenningshodepine eller vonde muskler Kun til utvortes bruk Unngå kontakt med øynene og andre følsomme områder

8 Hudens betydning Huden er kroppens største organ (opptil 16 % av kroppsvekten), og danner en barriere mellom kroppen din og det ytre miljøet. Denne barrieren er imidlertid åpen og gjennomtrengelig for miljøet for utveksling av varme, luft og væsker.

9 Grunnleggende hudstruktur
Huden består av tre lag som alle har sin egen funksjon og hensikt. Disse lagene er: Overhuden (epidermis) Lærhuden (dermis) Underhuden (eller det subkutane laget)

10 Grunnleggende hudstruktur
Underhuden Underhuden ivaretar tilførsel av næringsstoffer, utskillelse av avfallsstoffer og varmeutveksling. Svettekjertlene finnes i dette laget. De utskiller ikke bare avfallsstoffer gjennom svetting, men kontrollerer også temperaturen ved fordamping på hudoverflaten. ”Gåsehud” oppstår når det fine laget av muskler som befinner seg i underhuden, trekker seg sammen.

11 Grunnleggende hudstruktur
Lærhuden Lærhuden er et bindevevslag som inneholder en uendelig mengde ørsmå blodkar som lar huden puste og tilføre næring til de ytre hudlagene. Lærhuden er det laget som absorberer stoffer som påføres på huden. Talgkjertlene befinner seg i dette laget, i nederste del av hver hårsekk. De utskiller et oljeaktig stoff som kalles talg, som smører huden.

12 Grunnleggende hudstruktur
Lærhuden fortsettelse At svette- og talgkjertelene fungerer normalt er avgjørende for at huden er i balanse. Sammen skaper disse kjertlene en naturlig film som beskytter huden mot angrep utenfra. Hvis talgkjertlene er overaktive, slik som i puberteten, kan det føre til dannelse av hudormer og kviser.

13 Grunnleggende hudstruktur
Overhuden Overhuden er det gjennomsiktige ytterlaget som dekker hele utsiden av kroppen. Her finnes det et utall nerveender som gjør huden til et stort sanseorgan som kjenner varme, kulde, lys, smak og berøring.

14 Grunnleggende hudstruktur
Overhuden fortsettelse Smerte og velbehag oppleves gjennom disse nerveendene, og vi kan se skiftende sinnstilstander gjennom huden, fra å bli blek av frykt til tomatrød av forlegenhet. Det ytre laget av overflatehuden består av døde hudceller som kontinuerlig skaller av som tynne flak og erstattes med nye lag fra undersiden.

15 Hva er kollagen? Kollagen er en type protein.
Kollagen finnes i flere vev og i forskjellige former, men det er spesielt store forekomster av kollagen i og omkring ledd. Mange av de attraktive egenskapene i sener og brusk skyldes kollagen. Kollagen, som inneholder strukturer, må pleies for ikke å tære på kroppen.

16 FlexCrème™ © ™ 2003


Laste ned ppt "FlexCrème™."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google