Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia 7230. Her er det en blå ramme.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia 7230. Her er det en blå ramme."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia 7230. Her er det en blå ramme rundt en dato. Når man trykker på datoen, ser man alt som er lagt inn for denne dagen. På noen mobiler får dager hvor avtale er lagt inn, en markering. Her er det lagt inn noe (for eksempel en avtale) torsdag 4. Det er markert med en liten hvit trekant i hjørnet. Rammer i forskjellige mobiler. 1 Ulike kalendervisninger 2f

2 Ulike kalendervisninger Man kan endre visning. Da kan man se en uke i stedet for en måned. Trykk på knappen Valg. Her har innstillingen vært månedsvisning. Og så har man gått inn på en dag. Den dagen er det lagt inn både en fødselsdag og en avtale. 2 Ulike kalendervisninger 2f For Nokia 7230 velger du Ukesvisning. For andre telefoner kan det være litt annerledes. Det kan for eksempel hende du må velge Uke fra Endre visning.

3 Ulike kalendervisninger Her ser vi en ukesvisning. Det er på Nokia 7230. Her er IKT-kurs lagt inn for torsdag 07.04.2011. Fødselsdagen til Anne ble ikke lagt inn på noe klokkeslett. Beveger vi oss oppover med hjulet, ser vi at den dukker opp tidlig på dagen. Søndagene er på denne mobilen markert med rødt hele dagen. Noen mobiltelefoner har også dagvisning. Det kan se slik ut. I en del tilfeller kan ukevisning være nyttig. Skal man legge inn en timeplan, er dagsvisning nyttig. Nokia 7230 har ikke dagsvisning. Iphone har ikke ukesvisning. 3 Ulike kalendervisninger 2f


Laste ned ppt "Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia 7230. Her er det en blå ramme."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google