Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kaniner er dyr Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kaniner er dyr Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare."— Utskrift av presentasjonen:

1 kaniner er dyr Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare har en farlig fiender, mensker, rev, ulv. Den farligste er mensker å rev.

2 Fakta om harer Harer skifter farge på pelsen. Om vinteren er den hvit om sommeren er den brun, det har farge til årstidene. Det er også mange kaniner som ser ville ut men det er fordi den har røde øyner. Harer kan komme opp i 40 kilometer i timen.

3 bilder av harer, kaniner.

4 Min kanin Min kanin heter Perle og er 4 og et halvt år. Hun er en dverg kanin, og kjæresten heter Langøre. Hun hadde en søster som het Hermine, men henne døde når hun var 3 år. Perle er ganske ensom så kanskje hun skal få barn. Hennes livrett er løvetann, det vil hun ha hele tiden og får aldri nok av det. Hun har hvit/grå farge. Og det var min kanin Perle dere hørte om nå

5 Det kaniner liker Det kaniner liker er eple, korn, solsikke, knekkebrød, løvetann blad, paprika, gress, gullerot, salat, jordbær, agurk, broccoli, det er det som de flest kaniner liker, men det kan vere mer jeg har glemt. Men dette var det jeg husket, håper du har lerdt noe om kaniner og harer i dag, ha en fin dag.


Laste ned ppt "Kaniner er dyr Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google