Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NFA Norsk Forening for Automatisering. NFA Prisen 2008 Kunstplakett signert Atle Kårstad Pengepremie på 25.000,-

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NFA Norsk Forening for Automatisering. NFA Prisen 2008 Kunstplakett signert Atle Kårstad Pengepremie på 25.000,-"— Utskrift av presentasjonen:

1 NFA Norsk Forening for Automatisering

2 NFA Prisen 2008 Kunstplakett signert Atle Kårstad Pengepremie på 25.000,-

3 NFA Prisen 2008 Prisen gis til en person, bedrift eller institusjon som fremmer utbredelsen av automatisering ved arbeid med– og rekruttering til teknisk-naturvitenskaplige fag. Det er styret i NFA som velger ut den/de kandidat(er) som skal motta prisen etter innstilling fra et ekspertpanel som er oppnevnt av NFA. Ekspertpanelet som består av personer fra industrien, forskning og utdanning, vil ved sin vurdering prioritere nyskapende ideer og praktisk arbeide som har allmenn nytteverdi for videre vekst eksemplifisert ved: –Undervisning og arbeid innen barne- og ungdomstrinn. –Samarbeid mellom skole, universitet og næringsliv. –Prosjekter og løsninger som nyttiggjør seg av teknologi i kombinasjon med flerfaglige disipliner.

4 Ekspertpanelet om kandidatene ”Det er mange gode kandidater som er blitt vurdert til NFA-prisen i 2008. Og mange personer, bedrifter og institusjoner arbeider aktivt for å fremme utbredelsen av automatisering ved arbeid med- og rekruttering til teknisk-naturvitenskaplige fag.” 1. Den Norske Turistforeningen ved Kristin Krohn Devold for Newton Camp 2. First Lego League (FLL) ved Theresa Hansen for FLL Agder 3. Stefano Bertelli, Institutt for teknisk kybernetikk 4. Eirik Refsdal - First Lego League i Trondheim 5. First Skandinavia v/Per-Arild Konradsen, daglig leder First Skandinavia og initiativtaker ifm FLL 6. Kastellet Skole ved rektor Torill Røeggen 7. Sommerprosjektet i StatoilHydro ved Arne Reidar Mortensen

5 Per-Arild Konradsen, First Skandinavia ”Det er svært hyggelig å kunne utrope First Skandinavia v/Per-Arild Konradsen til vinner av årets pris! FLL er en verdensomspennende teknologiturnering som inkluderer barn og unge mellom 10 og 16 år. FLL er et tverrfaglig prosjekt med forankring i Læreplanverket for Kunnskapsløftet og er med og bidrar til å gjøre naturvitenskapelige fag mer interessante i skolen. Per-Arild Konradsen har vært en aktiv pådriver for å bygge opp Bodø til Skandinavisk senter for FLL og var med å arrangere verdensfinalen i 2007 med 1000 deltagere fra 4 kontinenter. First Skandinavia v/Konradsen utmerket seg i alle de tre kriteriene som juryen har brukt som vurderingsgrunnlag ved å være den som fikk jevnest score over alle tre kriterier. FLL ”kombinerer lek og teknologi på en fortreffelig måte” ”Skaper tekniske utfordringer som må løses med samarbeide” og ”Gjør automatisering spennende og morsom” Vi takker derfor First Skandinavia v/Konradsen og gratulerer med prisen og håper at NFA-prisen kan være en inspirasjon til videre arbeid og innovasjon.” Juryens begrunnelse


Laste ned ppt "NFA Norsk Forening for Automatisering. NFA Prisen 2008 Kunstplakett signert Atle Kårstad Pengepremie på 25.000,-"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google