Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom."— Utskrift av presentasjonen:

1 JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom og form. Etterpå var det bare å begynne å sage etter streken. Dette var tungt, og mange kjente på slitne muskler i armene. Men med noen små pauser, klarte alle å sage hele streken. Kropp, bevegelse, helse. Stoltheten og mestringsfølelsen barna fikk gjennom dette prosjektet har vært enorm. Barna hadde mange samtaler og forventninger om hvordan gaven ville bli mottatt, og hvor mye de gledet seg til å gi gaven(Etikk, religion og filosofi)

2 Bruk Bruk av verktøy: Når vi jobber i kjelleren har barna tilgang på verktøy. Vi jobber med respekt for verktøy, og bruken av det. Vi ser på hva som må brukes av verktøy til de ulike oppgavene. Når barna skulle brenne inn mønster med svipenner, var det med stor flid, og respekt for varmen det ga. Barna valgte selv hva som skulle stå på skjærebrettet. (Kunst, kultur og kreativitet) Vernebrillene var for å unngå røyk i øynene. Natur, miljø og teknikk

3 Pussing og tegning av mønster på skjærefjøla: Etter at barna hadde tegnet sitt eget mønster på skjærebrettet, (kunst, kultur og kretativitet)saget de voksne ut mønsteret med ei ”rotterompe”. Det var veldig fasinernde å både se og høre når saga jobbet Natur, miljø og teknikk. Når alt var skjært ut, var det bare å sette i gang med å pusse. Alle jobbet iherdig for å få brettet glattest mulig.

4 Juleposer: Alle fikk utdelt hver sin pose, med forklaring på at denne skal de legge alle de selvlagede julegavene oppi. De fikk pynte posen slik de ønsker at den skulle se ut.(Kunst, kultur og krativitet)

5 Pepperkakebaking: Forberedelser til advent
Pepperkakebaking: Forberedelser til advent. Vi på rød avdeling laget pepperkakehjerter som vi brukte til adventskalender. Vi laget også peppernøtter som ble solgt på julemarkedet

6 Julegaver: Kunst kultur og kreativitet
Julegaver: Kunst kultur og kreativitet. Det jobbes i herdig med julegaver og julepynt. Antall, rom og form: Det var stort fokus på hvor mange ringer som var på julelenka, og hvor lange de var


Laste ned ppt "JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google