Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Felles Oppsummering. Felles Avtaleverket Husk.....  Vi som er her har søkt oss til stillinger i utlandet og har dermed vurdert Særavtalen som god nok......

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Felles Oppsummering. Felles Avtaleverket Husk.....  Vi som er her har søkt oss til stillinger i utlandet og har dermed vurdert Særavtalen som god nok......"— Utskrift av presentasjonen:

1 Felles Oppsummering

2 Felles Avtaleverket Husk.....  Vi som er her har søkt oss til stillinger i utlandet og har dermed vurdert Særavtalen som god nok......  Fremføringen rundt Særavtalen i går var derfor ikke ment som klaging på ”hvor ille det er i utlandet”

3 Felles Fokusering Proaktivitet Er dagens avtale-/rammeverk det riktige for å møte Forsvarets/NATOs nye oppgaver?  Hvis nei, ▼ Analyser/undersøk hva som må til for å sikre god rekruttering ▼ Fokuser på forenkling som reduserer adm gjøremål ▼ Se avtaler under ett – likhet hjemme/ute

4 Felles Andre forhold Rolle- og ansvarsfordeling - ”Nytt Direktiv” Nye rutiner ifm FLA/FRA/RSF-O - kommunikasjon Støtteelementene må adressere også policyavdeling i FD/FST med våre ”bekymringer” Har Adm konferansen sin livsrett? Hvis ja, hvem bør være eier?

5 Felles Kommentarer?

6 Felles Kvalitet  Kontinuitet på skolevalg (type) ▼ Flere utenlandsbeordringer  Har ikke kun norsk studieplan ▼ Språk forvirring?

7 Felles Økonomi  Sponsingen til SSB  Gir ”dyrere” internasjonale skoler  Engelskspråklig skole -> +50’

8 Felles Rekruttering  Innskrenket søkergrunnlag  Rett type personell  Økt pendling? …Familiepolitikk? …Personellpolitikk?

9 Felles Forslag til ny praksis Hva er det nye i disse momentene?  … erfaring og helhet


Laste ned ppt "Felles Oppsummering. Felles Avtaleverket Husk.....  Vi som er her har søkt oss til stillinger i utlandet og har dermed vurdert Særavtalen som god nok......"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google