Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Johannes 21,1-14.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Johannes 21,1-14."— Utskrift av presentasjonen:

1 Johannes 21,1-14

2 Johannes 21,1-14 Siden åpenbarte Jesus seg igjen for disiplene ved Tiberias-sjøen. Det gikk slik til: Simon Peter, Tomas, som ble kalt Tvillingen, Natanael fra Kana i Galilea, Sebedeus-sønnene (Jakob & Johannes) og to andre av disiplene hans var sammen der. Simon Peter sa til de andre: «Jeg drar ut og fisker.» «Vi kommer også med,» sa de. De gikk av sted og steg i båten, men den natten fikk de ingen ting. Da morgenen kom, stod Jesus på stranden, men disiplene visste ikke at det var han.

3 Johannes 21,1-14 «Dere har vel ikke noe fisk, barn?» sa Jesus til dem. «Nei,» svarte de. «Kast noten ut på høyre side av båten, så skal dere få fisk,» sa Jesus. De kastet noten ut, og nå klarte de ikke å dra den opp, så mye fisk hadde de fått. Da sa den disippelen som Jesus hadde kjær (Johannes), til Peter: «Det er Herren.» Da Simon Peter hørte at det var Herren, bandt han kappen om seg – den hadde han tatt av seg – og kastet seg i sjøen. De andre disiplene kom etter i båten og drog noten med fisken etter seg.

4 Johannes 21,1-14 De var ikke langt fra land, bare omkring to hundre alen. Da de var kommet i land, så de en kullild der med fisk og brød. «Kom hit med noen av de fiskene dere fikk,» sa Jesus til dem. Simon Peter gikk da om bord i båten og trakk noten i land. Den var full av stor fisk, et hundre og femtitre i alt. Men enda det var så mange, revnet ikke noten. Jesus sa til dem: «Kom og få mat.» Ingen av disiplene våget å spørre ham: «Hvem er du?» Men de visste at det var Herren. Så gikk Jesus fram, tok brødet og gav dem, og likeså fisken. Dette var tredje gang Jesus åpenbarte seg for disiplene etter at han var stått opp fra de døde.

5 Fornyelse

6 Fornyelse = ”tatt med tilbake”
”Take Me Back, Take Me Back Dear Lord, To The Place, Where I first Received You. Take Me Back, Take Me Back Dear Lord Where I, first believed.”

7 Fornyelse = ”tatt med tilbake”
”Take Me Back, Take Me Back Dear Lord, To The Place, Where I first Received You. Take Me Back, Take Me Back Dear Lord Where I, first believed.” Peter – tatt tilbake til første fiskefangst – Lukas 5

8 ”Dere har vel ikke noe fisk barn?” Får vi fisk?

9 ”Kom og få mat” 4 B-vitaminer: - Bibel, - Bønn, - Brødsbrytelse, - Brodersamfunnet 4 T-vitaminer: - Tro, - Tilhøre, - Tilbe, - Tjene


Laste ned ppt "Johannes 21,1-14."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google