Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tro & Tilhøre Tilbe & Tjene Matteus 7,24-27 ”Derfor - hver den som hører disse mine ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tro & Tilhøre Tilbe & Tjene Matteus 7,24-27 ”Derfor - hver den som hører disse mine ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Tro & Tilhøre Tilbe & Tjene

3 Matteus 7,24-27 ”Derfor - hver den som hører disse mine ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde huset sitt på fjellgrunn. Og regnet skylte ned, og flommen kom, og vindene blåste og kastet seg mot dette huset. Men det falt ikke, for det var grunnlagt på fjell…

4 Matteus 7,24-27 … Men den som hører disse mine ord og ikke gjør etter dem, han blir lik en uforstandig mann, som bygde huset sitt på sand. Og regnet skylte ned og flommen kom, og vindene blåste og kastet seg mot dette huset. Og det falt, og fallet var stort.”

5 Sykdom og medisin 4-P-viruset PosisjonerPosisjoner PengerPenger PR/ PopularitetPR/ Popularitet ”Pleasure” (nytelse)”Pleasure” (nytelse)

6 2.Kor 4,18 ”Vi har ikke det synlige for øye, men det usynlige. For det synlige varer en kort stund, men det usynlige er evig.”

7 Sykdom og medisin 4-P-viruset PosisjonerPosisjoner PengerPenger PR/ PopularitetPR/ Popularitet ”Pleasure” (nytelse)”Pleasure” (nytelse)4-T-medisin TroTro TilhøreTilhøre TilbeTilbe TjeneTjene

8 1.Tim 4,7b-8 ”… Øv deg heller i gudsfrykt. For kroppslig øving er nyttig til noe, men gudsfrykt er nyttig til alt. Den har løfte både for dette liv og for det som kommer.”

9 ”… øv deg i gudsfrykt!” TroTro TilhøreTilhøre TilbeTilbe TjeneTjene


Laste ned ppt "Tro & Tilhøre Tilbe & Tjene Matteus 7,24-27 ”Derfor - hver den som hører disse mine ord og gjør etter dem, han blir lik en forstandig mann som bygde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google