Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Revidert disposisjonsplan for Torget. 1 Byråden for byutvikling innstiller til byrådet å fatte følgende vedtak: Forslag til revisjon av disposisjonsplan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Revidert disposisjonsplan for Torget. 1 Byråden for byutvikling innstiller til byrådet å fatte følgende vedtak: Forslag til revisjon av disposisjonsplan."— Utskrift av presentasjonen:

1 Revidert disposisjonsplan for Torget

2 1 Byråden for byutvikling innstiller til byrådet å fatte følgende vedtak: Forslag til revisjon av disposisjonsplan for torget, datert 17 03 2006, vedlegg 2, legges til grunn for torgarealet i arbeidet med sluttføring av reguleringsplan for Vågen, kaiene og Bryg­ gen. Det bes om at fagetaten prioriterer arbeidet. Prototypene som er utviklet for permanente boder på torget er for store. Dersom faste torghandlerboder ikke kan holdes innenfor en ramme av ca 16 m 2 i lukket tilstand, skal det legges til rette for mobile torgboder, også i de områdene hvor revidert disposi­sjons­plan datert 17 03 2006 viser permanente boder. Utprøvingsområdet for fisk og grønt, som i byrådsak 1416/05 ble plassert i den nordvestlige delen av det sentrale torgarealet, flyttes til området innenfor Zachariasbryggen (felt A i revidert forslag til disposisjonsplan). Program for nye serviceinstallasjoner på torget, beskrevet i denne sak, legges til grunn for konkret prosjektering og byggemelding parallelt med sluttbehandling av regule­rings­­planen. Endelig prosjektforslag for servicebygget legges fram for byrådet før realisering iverksettes. 4 Avsatte midler til anlegg på torget anvendes til å etablere fast infrastruktur på torget, først og fremst knyttet til nytt servicebygg. Utvidet finansieringsramme vurderes i forbindelse med budsjettrevisjonen i 2006. De kortsiktige tiltakene beskrevet i kapittel F i denne saken, søkes gjennomført våren 2006.

3

4


Laste ned ppt "Revidert disposisjonsplan for Torget. 1 Byråden for byutvikling innstiller til byrådet å fatte følgende vedtak: Forslag til revisjon av disposisjonsplan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google