Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vil du være med på studietur med Palestinakomiteens Faglige Utvalg?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vil du være med på studietur med Palestinakomiteens Faglige Utvalg?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Vil du være med på studietur med Palestinakomiteens Faglige Utvalg?

2 ● Møt palestinske faglige aktivister ● Besøk arbeidsplasser, flyktningleire; snakk med vanlige palestinere ● Se Muren, erfar Israelske checkpoints mm. ● Koster ca. 12 000 Nkr pr. deltager ● Palkom FU legger opp program i samarbeid med dere. ● Palkom FU stiller med erfaren reiseleder.

3 G4S leverer utstyr og tjenester til Israelske fengsler, politi og ulovlige kolonier på Vestbredden Et av de største vaktselskapene i Norge Boikott av enkelt-selskaper gjør at investorer kvier seg for å ha med Israel relaterte selskaper å gjøre = press på Israel for endre sin umenneskelige politikk. UIO avslutta sin kontrakt med G4S pga. engasjementet i Israel ! Krev at din arbeidsplass ikke bruker tjenester og utstyr fra G4S! Boikott G4S!

4 Bryt med Histadrut! ➔ Støtter okkupasjonen av Palestina ➔ Støtta krigen i Gaza ➔ Støtta angrepet på Freedom Flotilla ➔ Jobber ikke for palestinske arbeidere i Israel og i koloniene ➔ Histadrut er historisk og i dag først og fremst et redskap for den sionistiske bevegelsen! Få delegatene til LO-kongressen til å stemme på forslag om brudd med Histadrut!


Laste ned ppt "Vil du være med på studietur med Palestinakomiteens Faglige Utvalg?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google