Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig."— Utskrift av presentasjonen:

1 1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig

2 2. Ønske endrede krav velkommen, også selv om det er sent i utviklingen. Smidige prosesser utnytter endringer til å gi kunden konkurransefortrinn.

3 3. Hyppige leveranser av fungerende system, fra et par uker til et par måneder, med preferanse for den korte enden av skalaen.

4 4. Forretningssiden og utviklere må jobbe sammen daglig gjennom hele prosjektet.

5 5. Bygg prosjektene rundt motiverte individer. Gi dem det miljøet og den støtten de trenger, og stol på at de får jobben gjort.

6 6. Den mest effektive metoden for å spre informasjon til og innen et utviklingsteam, er samtale ansikt-til- ansikt.

7 7. Kjørende system er det primære målet på framdrift.

8 8. Smidige prosesser fremmer bærekraftig utvikling. Sponsorene, utviklerne og brukerne bør kunne opprettholde en konstant fart i det uendelige.

9 9. Kontinuerlig fokus på teknisk høy standard og godt design forsterker smidighet.

10 10. Enkelhet - kunsten å maksimere mengden arbeid som ikke gjøres - er essensielt.

11 11. Med jevne mellomrom reflekterer teamet over hvordan det kan bli mer effektivt, og så justerer det arbeidsmåten sin tilsvarende.

12 12. De beste arkitekturene, kravene og designene vokser fram fra selv- organiserende team.


Laste ned ppt "1. Vår høyeste prioritet er å tilfredsstille kunden gjennom å levere et verdifullt, kjørende system tidlig og kontinuerlig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google