Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TIDSLINJER nettsted.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TIDSLINJER nettsted."— Utskrift av presentasjonen:

1 TIDSLINJER nettsted

2

3

4

5

6

7

8 Interaktive oppgaver Alle oppgavene er kategorisert etter type og merket med vanskelighetsgrad Resultatet kan skrives ut

9 Kildebanken Søkbar etter: Norge/verden
Tema: Sosiale, politiske, økonomiske, kulturelle eller teknologiske forhold Tidsperiode Fritekst

10 Kildebanken Søkeresultat gir: Kildeteksten
Nødvendig bakgrunnsinformasjon om kilden for å sette den inn i rett sammenheng; hvem har skrevet den, når og hvorfor Oppgaver: Interaktive oppgaver og ”kildeskjema”

11 Andre ressurser Interaktive kart Illustrasjoner
Kart fra boken med animasjoner som viser bevegelse, utvikling eller endring Illustrasjoner Bilder, tabeller og kart som du finner i boken kan du også hente fra nettstedet KAPITTELSAMMENDRAG: Læreren kan bruke det til å gjennomgå fagstoff – eleven kan bruke det til å repetere fagstoff – det er linket opp til ressurser i læreboken med hyperlink Eks holder du på med Aleksander den store så kan du lenke deg opp til kart over Aleksanders erobringer slik (og lydbok?)

12 Andre ressurser ”Aktiv tavle” Lydbok Lenkesamling
Kapittelsammendrag i form av punkter. Punktene inneholder lenker til nettressurser som omhandler det aktuelle fagstoffet Lydbok Alle kapitlene i boka er lest inn og kan lastes ned til pc eller mp3-spiller Lenkesamling KAPITTELSAMMENDRAG: Læreren kan bruke det til å gjennomgå fagstoff – eleven kan bruke det til å repetere fagstoff – det er linket opp til ressurser i læreboken med hyperlink Eks holder du på med Aleksander den store så kan du lenke deg opp til kart over Aleksanders erobringer slik (og lydbok?)

13 Lærernettstedet Gir tilgang til alle ressursene på elevnettstedet
Tips til undervisning – metodiske tips Lærerveiledning

14 Oppsummering nettsted
Læringsressurs uavhengig av bok Bidrar til variert undervisning Muliggjør differensiering på nivå og læringsstil

15 Praktisk informasjon Nettressursene er samlet på nettportalen LOKUS: Tilgang til lærerressursene via elevnett- stedet, ved lenken ”lærerressurser”. Priser på årsabonnement finner du under fanen ”Priser abonnement” på Lokus startside. Tidslinjer nettsted lanseres til skolestart 15. August Gratis prøveperiode ut september.


Laste ned ppt "TIDSLINJER nettsted."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google