Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kapittel 3 oppgave a Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene. Mormor har ikke spist frokost. Har du?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kapittel 3 oppgave a Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene. Mormor har ikke spist frokost. Har du?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kapittel 3 oppgave a Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene. Mormor har ikke spist frokost. Har du?

2 Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene 1. I dag har mormor en vanlig dag. 2. Mormor føler seg helt trygg. 3. Mormor spiser frokost. 4. Ismenia får øye på mormor. 5. Fallskjermen løser seg ut. 1. I dag har mormor ikke (ikke mormor) hatt en vanlig dag. 2. Mormor har ikke følt seg helt trygg. 3. Mormor har ikke spist frokost. 4. Ismenia har ikke fått øye på mormor. 5. Fallskjermen har ikke løst seg ut.

3 Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene 6. Mormor er redd. 7. Ingen tenker på det. 8. Ingen vil si det. 9. Ingen kommer. 10. Ingen feirer bursdagen hennes. 6. Mormor har ikke vært redd. 7. Ikke noen har tenkt på det. 8. Ikke noen har villet si det. 9. Ikke noen har kommet. 10. Ikke noen har feiret bursdagen hennes.


Laste ned ppt "Kapittel 3 oppgave a Fra presens til perfektum. Sett inn ikke i setningene. Mormor har ikke spist frokost. Har du?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google