Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til
verbene, med artikkel hvis nødvendig

2 1. Han ble advart mot å kjøpe forretningen
1. Han ble advart mot å kjøpe forretningen. Han fikk advarsel om å ikke kjøpe forretningen. 2. Han er en anerkjent person. Han er en person med høy anerkjennelse. 3. Du er nødt til å beherske deg. Du er nødt til å utvise større beherskelse.

3 4. Hun ønsker å bli beskyttet av en stor og sterk mann
4. Hun ønsker å bli beskyttet av en stor og sterk mann. Hun ønsker beskyttelse av en stor og sterk mann. 5. Han kommer ofte for å be i denne kirken. Han utsier ofte bønner når han kommer til denne kirken. 6. Han ble forferdet da han så hvordan huset så ut. Han følte stor forferdelse da han så hvordan huset så ut.

4 7. Han ivrer for et bedre samfunn
7. Han ivrer for et bedre samfunn. Han jobber med stor iver for et bedre samfunn. 8. Lengter du etter familien i hjemlandet? Føler du lengsel etter familien i hjemlandet? 9. Det er mange mennesker som lider. Mange mennesker opplever stor lidelse.

5 10. Jeg lover deg at jeg ikke skal svikte
10. Jeg lover deg at jeg ikke skal svikte. Jeg gir deg løfte om at jeg ikke skal svikte. 11. Mangler det noe? Er det mangel på noe? 12. Jeg er skuffet over henne. Jeg føler stor skuffelse over henne. 13. Jeg håper vi alle kan tilgi hverandre. Jeg håper vi alle kan gi hverandre tilgivelse.

6 14. Ingen kan tvinge meg til å jobbe så mye. Ingen kan bruke tvang for å få meg til å jobbe så mye. 15. Kan jeg utfordre deg? Kan jeg gi deg en utfordring? 16. Jorda er blitt ødelagt av tørke. Tørken har forårsaket stor ødeleggelse av jorda.


Laste ned ppt "Kapittel 4 oppgave c. Sett inn substantivene som svarer til"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google