Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bøy substantivene i ubestemt form flertall og forklar setningene nedenfor Ta det piano! Kapittel 1 oppgave c.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bøy substantivene i ubestemt form flertall og forklar setningene nedenfor Ta det piano! Kapittel 1 oppgave c."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bøy substantivene i ubestemt form flertall og forklar setningene nedenfor Ta det piano!
Kapittel 1 oppgave c

2 Bøy substantivene i entall og flertall
et forhold et svar en hånd en stilling ei tunge en påstand et kapittel et språk et liv et spørsmål to forhold to svar to hender to stillinger to tunger to påstander to kapitler to språk to liv to spørsmål

3 Bøy substantivene i entall og flertall
et spøkelse et piano en ting ei mus et råd et tegn en rose et lys en side et bein to spøkelser to piano/pianoer to ting to mus to råd to tegn to roser to lys to sider to bein

4 Forklar setningene Her er det mange forhold å ta hensyn til.
Han har svaret på rede hånd. Han la hånden på hjertet og fortalte henne alt. Som slangemenneske går hun inn i de mest utenkelige stillinger. Hold tunga rett i munnen! Dette blir min påstand mot din påstand. Han var et avsluttet kapittel nå. Hun har lært seg tegnspråk. Det er liv i hengende snøre. Regjeringen stiller kabinettspørsmål.

5 Forklar setningene Du ser ut som om du har sett et spøkelse ved høylys dag! Nå må dere ta det litt mer piano her! I den butikken selger de ting og tang. Når katten er borte, danser musene på bordet. Han er med i mange forskjellige råd. Tausheten hans kan være et tegn på at noe er galt. Livet er ikke alltid en dans på roser. Nå ser han lyset i den andre enden av tunnelen. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Han har bein i nesa.


Laste ned ppt "Bøy substantivene i ubestemt form flertall og forklar setningene nedenfor Ta det piano! Kapittel 1 oppgave c."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google