Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Strakstiltak Konnerudgata Bakgrunn: Åpning av Øvre Sund bru og Strømsø torg har ført til trafikkendriger som har gitt kø i Konnerudgata. Trafikkbilde betydelig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Strakstiltak Konnerudgata Bakgrunn: Åpning av Øvre Sund bru og Strømsø torg har ført til trafikkendriger som har gitt kø i Konnerudgata. Trafikkbilde betydelig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Strakstiltak Konnerudgata Bakgrunn: Åpning av Øvre Sund bru og Strømsø torg har ført til trafikkendriger som har gitt kø i Konnerudgata. Trafikkbilde betydelig bedre etter stengt Bybru, men fortsatt køer i rushtid. Konnerudgata er fylkesveg Buskerud fylkeskommune har besluttet å gjennomføre strakstiltak for å øke kapasiteten for biler Gjennomføres spesielt med tanke på kollektivtrafikken Tiltak igangsettes om 1-2 uker Ikke påkrevet med planbehandling da dette er tiltak på veggrunn.

2 Ny situasjon

3 Tiltak Gangfelt nær rundkjøringen fjernes To kjørefelt etableres mellom Marienlystgata og rundkjøring Busser i retning sentrum stopper i høyre kjørefelt Busslomme mellom rundkjøring og Marienlystgata i retning Konnerud flyttes, og dagens busslomme gjøres om til kjørefelt for biler. Ny busslomme i retning Konnerud etableres vest for Danvikgata. Kostnader: 750.000

4

5 Dagens situasjon


Laste ned ppt "Strakstiltak Konnerudgata Bakgrunn: Åpning av Øvre Sund bru og Strømsø torg har ført til trafikkendriger som har gitt kø i Konnerudgata. Trafikkbilde betydelig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google