Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sluttprosess og evaluering

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sluttprosess og evaluering"— Utskrift av presentasjonen:

1 Sluttprosess og evaluering
OL/PL søknad 2022 Sluttprosess og evaluering

2 Oslo kommunes valg av konsept: Games in the city

3 Oslo sin nye konsepttankegang:
Vil bruke hele Norges hovedstad for det den er verdt og skape et urbant vinter-OL og Paralympics i 2022. Alle lekene, med få unntak, skal foregå i Oslo. Vil presentere et internasjonalt pulserende storbyliv sammen med unike naturopplevelser Oslo er sannsynligvis den eneste hovedstaden som kan gjennomføre vinterolympiske leker og Paralympics. Med fantastisk beliggenhet mellom åsene og fjorden vil Oslo gi lekene en helt spesiell kvalitet. Dette blir et helt spesielt nært og kompakt OL hvor Oslo vil skape en intim festivalstemning Kort reisevei for utøvere, media og publikum Et vinnerkonsept som Oslo tror vil bevege IOC til å velge Norges hovedstad som vertsby for olympiske vinterleker og Paralympics i 2022.

4 Så mange av øvelsene som mulig skal avholdes i nærheten av sentrum

5 Foreløpig anleggsplassering
Telenor Arena: Kunstløpt og kortbane skøyter (hurtigløp skøyter) Holmenkollen: Nordiske grener Grefsenkollen, Whyller og Varingskollen: Vurderes som arenaer for snowboard og freestyle Jordal: Ishockey. Groruddalen: skøyteløp/hurtigløp Ekebergsletta: Utreder muligheten for å avholde skiskyting. Ser også på steder i Oslo øst. Kvitfjell/Hafjell eller Norefjell: Alpine grener

6

7 Konklusjon Oslo var fornøyd med Drammens innsats i det forberedende søknadsarbeidet. Drammen falt ut som arrangørsted på bakgrunn av valg av konsept. Drammen har tilbudt Oslo støtte med rådgivning og praktisk bistand med f. eks. overnattingskapasitet. Drammen har ønsket Oslo lykke til med videre søknadsarbeid. Midlene bevilget til søknadsprosessen for 2013 tilbakeføres bykassen i 1. tertial.

8 Hva har Drammen oppnådd med sin deltakelse:
Gjennomført viktig planleggingsarbeid i forbindelse med planer for egen multifunksjonshall(stor overføringsverdi). Knyttet til oss viktig fagkompetanse på utvikling av haller som vi benytter videre. Satt Drammen på kartet som en offensiv arrangementsby. Fått erfaring med søknadsarbeid knyttet til store arrangementer.


Laste ned ppt "Sluttprosess og evaluering"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google