Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker det. Klikk: Plasser musmarkøren der du vil utføre en handling. Klikk med venstre mustast. Dobbeltklikk: Plasser musmarkøren der du vil utføre en handling. Dobbeltklikk med venstre mustast. Høyreklikk: Plasser musmarkøren der du vil ha en meny. Klikk med høyre mustast. Dra og Slipp: Plasser musepekeren på det objektet du ønsker å flytte. Trykk og hold nede venstre mustast. Dra objektet dit du vil plassere det, og slipp venstre mustast.

2 Venstre mustast Scrollhjul. Brukes til å rulle opp/ned i sider. Høyre mustast

3 Mustast Berøringsflate MusePad. Ved å føre fingeren løst over berøringsflaten, beveger du musmarkøren på din PC. Ved å klikke/dobbeltklikke på venstre side av mustasten utfører du et venstreklikk. Ved å klikke på høyre siden av mustasten, utfører du et høyreklikk, da får du en hurtigmeny til det området musmarkøren står.


Laste ned ppt "Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google