Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

 Vite forskjellen på energikilder og energiformer, og gi eksempler på dette.  Kunne gi eksempel på hvordan energi fra vann og vind ble utnyttet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: " Vite forskjellen på energikilder og energiformer, og gi eksempler på dette.  Kunne gi eksempel på hvordan energi fra vann og vind ble utnyttet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4

5  Vite forskjellen på energikilder og energiformer, og gi eksempler på dette.  Kunne gi eksempel på hvordan energi fra vann og vind ble utnyttet i eldre tid.  Vite prinsippet for hvordan en generator/dynamo produserer strøm.  Kunne bygge opp et energiverk ut fra en tredimensjonal byggeanvisning.  Kjenne til minst tre typer energikraftverk som brukes i verden i dag, og prinsippet for hvordan de produserer energi.  Vite hva som ligger i begrepet fornybar energi.  Vite om ulemper og begrensninger med bruk av vann-, vind- og solkraftverk. Læringsmålene:


Laste ned ppt " Vite forskjellen på energikilder og energiformer, og gi eksempler på dette.  Kunne gi eksempel på hvordan energi fra vann og vind ble utnyttet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google