Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Pilotkommunesatsingen BU31 Stord. MD’S OPPSUMMERING Brukermedvirkning er godt ivaretatt i pilotkommunesatsingen. Erfaringsformidling til andre kommuner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Pilotkommunesatsingen BU31 Stord. MD’S OPPSUMMERING Brukermedvirkning er godt ivaretatt i pilotkommunesatsingen. Erfaringsformidling til andre kommuner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Pilotkommunesatsingen BU31 Stord

2

3 MD’S OPPSUMMERING Brukermedvirkning er godt ivaretatt i pilotkommunesatsingen. Erfaringsformidling til andre kommuner og rapportering til MD. Forventninger til pilotkommunene om at dette får en økt prioritering i 2007.

4 Igangssetting av mulige delprosjekter: –Forankring av UU i plansystemet. Særlig fokus på reguleringsplaner, men også kommuneplan og byggesak. –Friluftsanlegg og utomhusanlegg –Videreutvikling av nasjonalt nettsted, informasjonsspredning –Kompetanseutvikling, tilknytte nye aktører, bl.a. eiendomsmeglere Forutsetning: Pilotkommunene ønsker å bidra

5 Bidra til at fylkesmannen og fylkeskommunen vil ivareta en interkommunal/regional rolle i kompetansebygging og erfaringsspredning, bl.a. gjennom en konferanse hvor pilotkommunene deltar Oppfølging av erfaringsrapport gjennom en eksempelsamling fra MD. Fokus på UU i opplæringen av folkevalgte.

6 Neste samling: –Tidspunkt: 1. og 2. oktober 2007 –Erfaringstorg. Drøfting av egne prosjekter og håndteringen av disse. –Drøfte igangsatte delprosjekter. –Drift –IKT og innkjøp –Kulturminner

7

8

9

10


Laste ned ppt "Pilotkommunesatsingen BU31 Stord. MD’S OPPSUMMERING Brukermedvirkning er godt ivaretatt i pilotkommunesatsingen. Erfaringsformidling til andre kommuner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google