Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KARRIEREPLANKURS Bakgrunn: Bidra til å få ungdom ut av ledighet og tilbake til skole eller annen opplæring. Utfordring: Utforme og gjennomføre et konkret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KARRIEREPLANKURS Bakgrunn: Bidra til å få ungdom ut av ledighet og tilbake til skole eller annen opplæring. Utfordring: Utforme og gjennomføre et konkret."— Utskrift av presentasjonen:

1 KARRIEREPLANKURS Bakgrunn: Bidra til å få ungdom ut av ledighet og tilbake til skole eller annen opplæring. Utfordring: Utforme og gjennomføre et konkret kurstilbud (pilot) og bidra til å utvikle samarbeid mellom Karrieresenteret, NAV og OT

2 Mål: Bygge motivasjon, mestringsfølelse og øke kunnskap om muligheter. Bidra til bevisste valg gjennom økt valgkompetanse og økt yrkeskunnskap. Deltaker skal utarbeide egen framtidsplan.

3 Temaer i kurset: Egenutvikling; utforsking gjennom karriereverktøy Mulighetsutforsking, muligheter i skole og arbeidsliv Yrkesorientering; bedriftsbesøk og jobbskygging Valgkompetanse Motivasjon og mestring Økonomi og karrierevalg Ansvar for egen framtid

4 Struktur i kurset: 6 uker Tre dagsamlinger hver uke En individuell samtaledag En dag til egen planlegging og gjennomføring av avtaler og samarbeidsmøter

5 Avslutning = nye muligheter! Pilotprosjektets del 1 avsluttes i dag. Del 2: Den enkelte følger sin framtidsplan Vår nye utfordring: Evaluere og videreutvikle tilbudet og samarbeidsformen slik at kurstilbudet kan tilbys til hele fylket.


Laste ned ppt "KARRIEREPLANKURS Bakgrunn: Bidra til å få ungdom ut av ledighet og tilbake til skole eller annen opplæring. Utfordring: Utforme og gjennomføre et konkret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google