Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

209511 Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "209511 Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med."— Utskrift av presentasjonen:

1 209511 Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med felles fagsystemer for flere kommuner krever effektiv kommunikasjon mellom kommunene. Det å satse – det å tørre. Hvem trodde på V. Cerf midt i 80 åra…?? 15,70

2 209511 Harmoni II Hva får man/oppnår man ikke i dag ved ikke å evt. investere (etter en nærmere utarbeidet kjøreplan) 3,3 millioner;; Ingen felles plattform etableres – utgangspunktet og grunnlaget som nevnt over finnes ikke. Evt. samarbeid kommuner i mellom baseres på individuelle utspill/innspill, oftest mellom 2 kommuner – mao. mye som i dag.

3 209511 Harmoni II Forpliktelser;; Alle kommuner som drifter for andre, enten en eller flere, skal delta i det forstående gjennomføringsprosjektet. Løsninger som driftes for en eller flere kommuner skal plasseres i ressursnettet.

4 209511 Harmoni II

5 209511 Harmoni II Hva får man/oppnår man i dag ved å evt. investere (etter en nærmere utarbeidet kjøreplan) 3,3 millioner;; Vanskelig å tallfeste framtidige økonomiske gevinster i dag, men mulighetene for dette er mange og store. Gevinster må hovedsakelig tas ut via fagsystemer/fagmiljøer via samordning/samarbeid, ikke via tekniske løsninger isolert. Øke gevinst av investerte midler i GigaFib nettet.

6 209511 Harmoni II Hva nå – visse avgjørelser må tas i henhold til foreslått tidsplan;; Foreslått investeringsramme må ses positivt på og godkjennes her og nå, alternativt tas til politisk behandling med positiv innstilling i løpet av april. Det forutsettes at samtlige kommuner blir med på den sentrale biten nå. Kostnader pr. kommune baserer seg på nettopp det. Hvis noe skulle falle fra i den forestående prosessen (i løpet av april), må ballen tas opp igjen da. Godkjenne initiale oppstartskostnader for prosjektleder/koordinator i det videre prosjektet.

7 209511 Harmoni II


Laste ned ppt "209511 Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google