Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere, og nyter godt av et uendelig tilbud av shopping, restauranter, severdigheter og fornøyelser” – Apollo

2 Brasil – Rio de Janeiro Bedrifter som befinner seg i Rio er blant annet disse…

3 Brasil – Rio de Janeiro Klima: Tropisk, ca 30 grader i mars-april, så er det gode bademuligheter Kultur: Brasil kjent for samba, karneval og glade mennesker Visum: Nei Reiseutgifter: ca. 9000 betalte indøk som var der i fjor. Reiseselskapet kan arrangere hele turen, også etter bedriftsbesøk. Har fast opplegg som har vært svært vellykket fra før. Har veldig gode kontakter der. Vaksiner: Hepatitt A-vaksine, stivkrampe, poliomyelitt og Difteri-og tetanusvaksine dersom det er gått mer enn 10 år siden siste dose, er det som er anbefalt.

4 Brasil – Rio de Janeiro Levevilkår og priser i forhold til Norge: - Det desidert billigste av alle reisemålene -Ca. 7kr for en øl, under 100kr for en 3-retters middag med drikke til maten -Billig å bo – derfor vil standard på bosted være av høyere kvalitet enn de andre reisemålene.

5 Brasil – Rio de Janeiro Reise ut i regnskogen Gå på fotballkamp med 90000 tilskuere. Se Christ the Redeemer statuen Besøke en av verdens tre vakreste strender Besøke sukkertoppen Dra på sommerfest på en av øyene som ligger utenfor byen. Hva kan gjøres på egenhånd, etter at bedriftsbesøkene er over?

6 Brasil – Rio de Janeiro Christ the Redeemer

7 Brasil – Rio de Janeiro Oppleve stemningen på en forballkamp i Brasil

8 Brasil – Rio de Janeiro Rio de Janeiro med sukkertoppen i bakgrunnen

9 Spørsmål ?

10 Oppsummering -Billigst -Varmest -Mye å se -Mange spennende bedrifter


Laste ned ppt "Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google