Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013

2 Trender Kravet til god dekning, hastighet og kvalitet øker!!
Mobilen brukes 150 ganger pr dag > hvert 6. minutt i våken tilstand Vi ønsker å bruke mobilen til betalingstjenester Mengden data i mobilnettet dobles hver 9. mnd Kravet til god dekning, hastighet og kvalitet øker!!

3 Graphical Guideline for PPT
04 April 2017 Hvordan møter vi fremtiden? For bedrifter er forskjellen sannsynligvis enda større. Gjennom kontakten vi har med næringslivet, vet vi at den mobile nettbruken i bedrifter utvikler seg fra måned til måned. Derfor er det også stadig etterspørsel etter nye muligheter for å ligge i forkant. 4G gir bedrifter mulighet til å kunne utføre de vanlige gjøremålene på nett uten forsinkelser, samtidig som de får mulighet til å bruke forskjellige deler av forretningssystemene sine utenfor kontoret. Et annet og svært interessant potensielt bruksområde for 4G er såkalt maskin-til-maskin-kommunikasjon (M2M). I løpet av de nærmeste årene vil to av tre mobile oppkoblinger brukes av maskiner som kommuniserer med andre maskiner. Det er dobbelt så mange kommuniserende maskiner som det er mennesker. Menneskers behov for båndbredde synes å være umettelig – 4G vil være svært nyttig etter hvert som flere og flere maskiner begynner å kommunisere med hverandre. Allerede i dag gir 4G nye muligheter på en rekke områder, blant annet effektivisering av virksomhetsprosesser, automatisk avlesning av strømmålere samt overvåking og styring av kritiske installasjoner som for eksempel industrimaskiner og heiser. I tillegg kan 4G-nettet øke sikkerheten ved alarmanlegg, for eksempel i trafikken, og forbedre helsevesenet, for eksempel gjennom overføring av livsviktige pasientdata fra ambulansen. Hvilke bruksområder M2M vil omfatte i fremtiden, kan man enn så lenge bare spekulere i.

4 Graphical Guideline for PPT
04 April 2017 Fremtidens mobilnett Vi bygger: 100% nytt mobilnett Basestasjoner som støtter både 2G, 3G og 4G Hva betyr dette for deg? Forbedret 2G-dekning Fantastisk 3G-dekning i alle byer kommunesentre tettsteder hyttefelt Meget god 4G-dekning i store hyttefelt 42 Mbit/s 150 Mbit/s Vi gjør tidenes dekningsløft for våre kunder. Vi skal dekke Norge med 95% 3G-dekning og 89% 4G-dekning, i tillegg til at vi også forbedrer 2G-dekningen. Innen 2012 skal vi nå dette målet og vi er i gang allerede, vi har 4G i de fire største byene, vi har begynt oppgradering av 3G-nettet til teoretisk 21 Mb/s hastighet(i praksis vil en kunde oppleve mellom 2 Mb/s- 14 Mb/s avhengig av trafikk og hvor langt kunden er fra senderen).

5 Takk for oppmerksomheten. Besøk oss gjerne på stand!
Niscayah proposal presentation


Laste ned ppt "Mobile trender Per Olav Borgsø Regional Manager Sales 2. Oktober 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google