Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ungdom i klubb ”neste generasjon”

2 Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge på oss?  Hva kan vi gjøre?  Borg Flyklubb, et godt eksempel!

3 Vil vi ha ungdom i klubben vår? Hvis JA Bli sittende! Hvis NEI Kaffepause!

4 Vil vi ha ungdom i klubben vår? Klart det! - Bare de ikke ødelegger noe...... Hva slags holdninger har vi til ungdom? Hva slags inntrykk gir vi til ungdommene?

5 Hvorfor er det så få ungdom i klubbene?  For dyrt å fly?  Voksent miljø?  Kun for de store gutta?  Det kommer aldri noen hit?

6 Hvordan ser de unge på oss?  Feil miljø?  Blir ikke hørt?  Føler seg ikke velkommen?  Den berømte ”gubbefaktoren” Rullatoren: Sjeldent syn i en flyklubb. Er dette de unges inntrykk av ”sofagjengen”?

7 Hva kan vi gjøre?  Lytte til ungdommene  Ønske de velkommen  Ta de med på flyturer  Legge til rette i klubben  La unge få være med å bestemme litt  Arrangere turer  ”Ungdomspriser” Husk at disse ungdommene er neste generasjon som skal føre flyklubben videre……

8 Borg Flyklubb – Et godt eksempel! Finn Syversen fra Borg Flyklubb forklarer….


Laste ned ppt "Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google