Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Innredning og utstyr til bibliotek Et selskap i Bibliotekenes Hus - Norge Et selskap i Eurobib/BCI i Lammhults Design Group - salg av biblioteksinnredning.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Innredning og utstyr til bibliotek Et selskap i Bibliotekenes Hus - Norge Et selskap i Eurobib/BCI i Lammhults Design Group - salg av biblioteksinnredning."— Utskrift av presentasjonen:

1 Innredning og utstyr til bibliotek Et selskap i Bibliotekenes Hus - Norge Et selskap i Eurobib/BCI i Lammhults Design Group - salg av biblioteksinnredning over hele verden Bibliotekenes partner i planlegging, innredning og utstyr

2 Vi skaper rom for opplevelse Markedsledende på bibliotekinnredning Eks Tromsø Bibliotek, Asker kulturhus, Ringerike

3 Hva kan gjøre for deg  BS Eurobib er et ”Bibliotekenes IKEA” Vi ønsker å gi deg det du trenger for å skape et godt bibliotek. Vi er et møbelhus med egne planløsere samt alt smått av materiell man trenger til daglig.  Innkjøp i vårt bibliotekvarehus foregår hos kundeservice eller i internettbutikk. Åpen i alle bibliotekers åpningstid. Bestill når du ønsker - hele døgnet. Her får du siste tilbud og nyheter, ordrebekreftelser og historikk  Vi sender jevnlig ut varekataloger og kampanjer.  Se vareutvalg i showrom i Oslo, Ensjø  Samarbeid med internasjonale partnere gir oss god tilgang på nyheter og godt design. Vi skaffer deg noe av det mest moderne og best tilpassede av møbler fra hele bibliotekverden.  Vi tilbyr hjelp fra våre interiørarkitekter med lang erfaring gir deg optimal hjelp i planløsningsarbeide.  Våre Interiørarkitekter jobber også ofte sammen med byggets arkitekter.  Vi jobber også sammen med din lokale forhandler om du er bundet av avtaler


Laste ned ppt "Innredning og utstyr til bibliotek Et selskap i Bibliotekenes Hus - Norge Et selskap i Eurobib/BCI i Lammhults Design Group - salg av biblioteksinnredning."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google