Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klatring er for meg både trening og ”velvære” … ;) Jeg kan anbefale det som en alternativ og variert treningsform de fleste kan mestre …

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klatring er for meg både trening og ”velvære” … ;) Jeg kan anbefale det som en alternativ og variert treningsform de fleste kan mestre …"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Klatring er for meg både trening og ”velvære” … ;) Jeg kan anbefale det som en alternativ og variert treningsform de fleste kan mestre …

3 For min egen del ser jeg det mer som gøy enn som trening, men det er ikke til å unngå at man kommer i bedre form hvis man klatrer 1 – 2 ganger i uka … På bildet ser du meg henge i en av klatreveggene på Tyrili-senteret i Lillehammer.

4 Det er også en del som velger å utfordre sine ferdigheter ved Å klatre på isbreer og forfryste fosser…

5 Andre velger å teste seg i fjellsider, som også krever en god del ferdigheter og erfaring. Det er lett att noe går galt hvis man ikke er forsiktig….

6 Det er også mange som driver profesjonelt med klatring, og det holdes mange konkurranser i både Norge og resten av verden.


Laste ned ppt "Klatring er for meg både trening og ”velvære” … ;) Jeg kan anbefale det som en alternativ og variert treningsform de fleste kan mestre …"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google