Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvorfor matematikk?. Matematikk Nødvendig redskap Naturvitenskap Matematikk + Det er like nødvendig med matematikk for å beskrive / forstå naturen som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvorfor matematikk?. Matematikk Nødvendig redskap Naturvitenskap Matematikk + Det er like nødvendig med matematikk for å beskrive / forstå naturen som."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvorfor matematikk?

2 Matematikk Nødvendig redskap Naturvitenskap Matematikk + Det er like nødvendig med matematikk for å beskrive / forstå naturen som det er med jekk / kryss for å skifte bilhjul.

3 Matematikk Nødvendig redskap Det er like nødvendig med matematikk for å beskrive / forstå naturen som det er med gressklipper, i stedet for hånd-saks, for å klippe gresset på en 5 mål stor gressplen.

4 Matematikk Matematikk som språk Bruk av matematiske symboler Tekst: Har du det bra? Sms : hddb?

5 Matematikk Teknologiske hjelpemidler i dagens samfunn

6 Matematikk Brudd med rasjonell tenkning og ’vanlig’ logikk GPS / Tid Sammenfiltring Sammenlignbare størrelserDobbeltspalte Tid Utvikle nødvendig matematikk

7 Matematikk Virkelig verden - Matematisk verden Virkelig verden Matematisk verden

8 ENDEND


Laste ned ppt "Hvorfor matematikk?. Matematikk Nødvendig redskap Naturvitenskap Matematikk + Det er like nødvendig med matematikk for å beskrive / forstå naturen som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google