Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Electronic Access Table Reservation

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Electronic Access Table Reservation"— Utskrift av presentasjonen:

1 Electronic Access Table Reservation
eATeR Electronic Access Table Reservation Hei. Vi skal presentere hovedprosjektet vårt – eATeR. Andreas Skaret - 3DSU Espen Øyan - 3DDT

2 Hva er eATeR ? Idéen til dette prosjektet kom i september 1999
Den var: Å lage en komplett programpakke for bruk i restauranter. Programpakken skulle omfatte administrativt arbeid, reservasjoner i selve restauranten, samt online bordreservasjon på Internett. I starten av november 1999 hadde vi en grovskisse til utforming av programpakken ferdig Etter et presentasjonsmøte fikk vi ”solgt” idéen til Kontoret Bar & Spiseri i Trondheim Først vil vi si litt om bakgrunnen til prosjektet. Ideen kom i september i fjor. Ideen var å lage en komplett programpakke for en restaurant, som skulle behandle bordreservasjoner via internet osv. Vi tok kontakt med Kontoret Bar & Spiseri i november 99 – og fikk solgt ideen.

3 Hva er eATeR ? Etter samtaler med Kontoret ble rammene rundt prosjektet noe endret. Web-reservasjonen ble foreløpig faset ut, mens statistikk ble innført eATeR består av to separate programmer som kjører på hver sin maskin Administrator og Hovmester Kontoret foreslo noen endringer til programmet. Dette resulterte i at internet-reservasjon utgikk foreløpig, og en stor statistikk-del ble et av hovedpunktene i programmet Eater er nå to separate programmer – Administrator og Hovmester.

4 Hva er eATeR ? Internett Administrator
Hovmester Database Web-server Internett Deployment-diagram for eater. Nåværende programpakke er den delen innenfor rammen.

5 Hva er eATeR ? Administrator-programmet brukes til følgende:
Administrasjon av kundedatabasen og bord-databasen Vedlikehold av e-post-liste Lage statistikk Sende e-post Hovmester-programmet brukes til følgende: Ta imot bestillinger pr telefon / faks / dropin Auto-generere data for statistikk ”Føre” gjester inn / ut av restauranten Så skal vi si litt om de to programmene.

6 Kontoret Bar & Spiseri Kontoret åpnet 7. September 1993
Restauranten har en internasjonal meny med en høy kvalitetsprofil Baren regnes som en trendsetter i bransjen Kontorets ansatte har mottatt flere priser Kontoret var den første restauranten i Norge med egen cognac (Blandet av vår gode venn Bache Gabrielsen) Så litt om vår samarbeidspartner – Kontoret Bar & Spiseri

7 Status pr. 1/5-2000 Prosjektet er i rute 
Programmene er ikke robuste enda – det vil si, svært liten grad av feilsjekking og feilhåndtering Vi jobber nå hovedsakelig med grafikk-programmering samt feilhåndtering 95% av funksjonaliteten i begge programmene er på plass Så statusrapport pr. 1.mai 2000 Vi ligger godt an i forhold til tidsplanen, og vi regner med å ha et ferdig produkt til 31. Mai.

8 Videre planer Implememtere web-reservasjon som en del av programmet
WAP / SMS Selge programmet...? Litt om framtidsplanene for eater. Web-reservasjon skal implementeres. Samtidig hadde det vært spennende å implementere bestilling via Wap, eventuellt SMS (for eksempel som bestillings-bekreftelse). Dersom programmet fungerer bra for Kontoret, så er det planer om videre salg. Nå er vi snart ferdige...så vi runder av med noen skjermbilder fra Administrator-programmet.

9 Screenshots #1

10 Screenshots #2

11 Screenshots #3

12 Screenshots #4

13 Screenshots #5

14 Screenshots #6

15 Takk for oss!


Laste ned ppt "Electronic Access Table Reservation"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google