Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 1 Rotary Foundation (TRF) Presentasjon på PETS DG Sverre Bjønnes 1. mars 2008.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 1 Rotary Foundation (TRF) Presentasjon på PETS DG Sverre Bjønnes 1. mars 2008."— Utskrift av presentasjonen:

1 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 1 Rotary Foundation (TRF) Presentasjon på PETS DG Sverre Bjønnes 1. mars 2008

2 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 2 Rotary Foundation TRF = Verdens beste finansieringsmulighet! Tuller jeg?.Tuller jeg?. Nei! Vi må bryte de negative holdninger som har vært.Nei! Vi må bryte de negative holdninger som har vært. Vi må lære oss å bruke Rotary Foundation!Vi må lære oss å bruke Rotary Foundation! Hver krone /dollar går til det de skal!Hver krone /dollar går til det de skal! Laveste adm.kostnaderLaveste adm.kostnader La oss lære å danse tango!La oss lære å danse tango!

3 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 3 Vrangforestillinger Bare mas om innbetalingBare mas om innbetaling Vi er i Norge – ikke i USAVi er i Norge – ikke i USA Et annet skattesystemEt annet skattesystem Vi ønsker å bruke penger så vi ser hva det går tilVi ønsker å bruke penger så vi ser hva det går til Sort hull som sluker penger …..!

4 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 4 To know, is to love! Det er som i det gode forholdet: Når den heftige forelskelsen har lagt seg – da kommer den varme kjærlighetenDet er som i det gode forholdet: Når den heftige forelskelsen har lagt seg – da kommer den varme kjærligheten Sterk sammenlikning?Sterk sammenlikning? Men det er noe i det!Men det er noe i det! Vi må lære TRF å kjenne for å forstå muligheteneVi må lære TRF å kjenne for å forstå mulighetene

5 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 5 Ikke mulig å få regnskap ….? Rating: På topp i verden av humanitære organisasjonerRating: På topp i verden av humanitære organisasjoner Bare rundt 5 – 6 % i adm kostnaderBare rundt 5 – 6 % i adm kostnader Avkastningen gir mer enn det …..Avkastningen gir mer enn det ….. Det betyr at hver krone går dit de skalDet betyr at hver krone går dit de skal

6 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 6 Kravene som stilles TRF-penger investeres i områder du ikke tør å gå etter mørkets frembrudd…….!TRF-penger investeres i områder du ikke tør å gå etter mørkets frembrudd…….! Klart det trengs kontrollKlart det trengs kontroll TRF følger dessuten amerikansk lovgivningTRF følger dessuten amerikansk lovgivning

7 DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 7 Lær å danse tango ….! Hvis TRF sier at vi må danse tango for å få ut pengeneHvis TRF sier at vi må danse tango for å få ut pengene..ja, da får vi bare lære oss tango!..ja, da får vi bare lære oss tango! Når vi først har lært det så går det greitt.Når vi først har lært det så går det greitt. ”Have a party” …med TRF i ditt Rotary-år!”Have a party” …med TRF i ditt Rotary-år!


Laste ned ppt "DG Sverre Bjønnes - PETS - 1.mars 2008 1 Rotary Foundation (TRF) Presentasjon på PETS DG Sverre Bjønnes 1. mars 2008."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google