Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Øving 6: Med utgangspunkt i Internett/Web teknologi skal vi se på hvordan vi kan opprette nye foretningsmodeller. Vi skal ta utgangspunkt i lærebok-produksjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Øving 6: Med utgangspunkt i Internett/Web teknologi skal vi se på hvordan vi kan opprette nye foretningsmodeller. Vi skal ta utgangspunkt i lærebok-produksjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Øving 6: Med utgangspunkt i Internett/Web teknologi skal vi se på hvordan vi kan opprette nye foretningsmodeller. Vi skal ta utgangspunkt i lærebok-produksjon for videregående skole. Analysere tradisjonell modell Analysere dagens muligheter med IT Fremtidens muligheter

2 Tradisjonell modell Lærebokforfattere (ofte lærere i skolen) skriver bøker Forlag støtter opp om skriveprosessen (konsulenter) Boka trykkes og distribueres til bokhandlerne Elevene kjøper bøkene Analyser fordeler og ulemper med denne modellen. Hvorfor har den oppstått?

3 Gratis lærebøker Fra mange hold kommer det krav om at lærebøker i videregående skole skal være gratis Et slikt krav vil medføre store utgifter for myndighetene Eller finnes det andre løsninger?

4 Dagens muligheter med IT Gi en kort beskrivelse av de elementer i IT- teknologien som kan benyttes for å utvikle nye modeller for lærebokproduksjon. Beskriv et sett av slike modeller, gjerne med utgangspunkt i dagens modell, en effektivisering av denne til helt nye modeller.

5 Framtidsmuligheter Gi en beskrivelse av hvilke framtidige modeller som kan realiseres Du kan her benytte teknologi som du mener vil kunne bli tilgjengelig i løpet av de neste 10-20 år.


Laste ned ppt "Øving 6: Med utgangspunkt i Internett/Web teknologi skal vi se på hvordan vi kan opprette nye foretningsmodeller. Vi skal ta utgangspunkt i lærebok-produksjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google