Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Videreutdanning i PPT 2014 - 2018 Videreutdanning for ansatte Lederutdanning.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Videreutdanning i PPT 2014 - 2018 Videreutdanning for ansatte Lederutdanning."— Utskrift av presentasjonen:

1 Videreutdanning i PPT 2014 - 2018
Videreutdanning for ansatte Lederutdanning

2 Målgruppe Videreutdanning Ansatte i kommunal og fylkeskommunal PPT
Lederutdanning Ledere i kommunal og fylkeskommunal PPT

3 !NB! Brev fra Udir til alle landets kommuner og fylkeskommuner – søknadsprosedyrer mm. Staten dekker halvparten av vikarkostnader ( /30 stp), resterende fordeles på arbeidsgiver (25%) og den enkelte deltaker (25% i form av arbeid) Det tilbys 9 studier på 30 stp. over to semestre (se brev/nett) Det er mulig for ansatte å søke andre studietilbud på ordinære inntak – må allikevel søke i det elektroniske søkesystemet for å få utbetalt vikartilskudd Kommuner/fylkeskommunen må godkjenne og prioritere søknadene i søkesystemet, og sende samlet søknad til Udir.

4 Tilbud for videreutdanning av ansatte i PPT opprettet
som en del av SEVU-PPT med oppstart høsten 2014: UIT Norges Arktiske Universitet Rådgivning og Veiledning Høgskolen i Nord-Trøndelag Organisasjonsutvikling og endringsarbeid NTNU Rådgivning og Veiledning Læringsmiljø og gruppeledelse Høgskolen i Oslo og Akershus Rådgivning og Veiledning Organisasjonsutvikling og endringsarbeid Høgskolen i Lillehammer Læringsmiljø og gruppeledelse Høgskolen i Hedmark Universitetet i Nordland Det er også mulig å søke om å delta på andre tilbud/studiesteder!

5 Viktige datoer 2014 1. februar: Søknadsportalen åpner
15. mars: Søknadsfrist for ansatte og ledere i PPT. 15. april: Frist for kommunen/fylkeskommunen for å godkjenne eller avslå søknader, og søke om midler til Fylkesmannen. 1. juni: Frist for Utdanningsdirektoratet for å fordele studieplasser. 15. september: Frist for kommunen/fylkeskommunen for å bekrefte studiedeltakelsen til Fylkesmannen. 15. oktober: Frist for Fylkesmannen for å utbetale midlene til kommunene/fylkeskommunene.

6 Ledere i PPT 30 stp over 1,5 år – NTNU og UiO
Samlingsbaserte studier – deltakere skal kunne jobbe i full stilling Arbeidsgiver/-taker dekker utg. til reise, opphold og relevant studiemateriell Søker i det elektroniske søkesystemet Arbeidsgiver må godkjenne/avslå/prioritere Samme frister gjelder (se viktige datoer 2014)

7 Viktige nettadresser All informasjon om søknadsprosedyrer og strategi for etter- og videreutdanning for ansatte og ledere i PPT: Søk her! Det elektroniske søkesystemet for både ansatte og ledere:

8 Etterutdanning Hovedmålsetting: Økt fokus på systemretta arbeid
Staten vil bidra med midler til å utvikle og gjennomføre tiltak Informasjon om etterutdanning kommer i eget brev i løpet av februar Statped vil ha en rolle i dette


Laste ned ppt "Videreutdanning i PPT 2014 - 2018 Videreutdanning for ansatte Lederutdanning."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google