Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide rapport (innen 9 uker sykmelding) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide rapport (innen 9 uker sykmelding) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide rapport (innen 9 uker sykmelding) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte

2 Hvordan utarbeide rapport? NB: Fristen er 9 uker sykmelding Leder skal sende rapport til nav lokalt innen 9 uker sammen med oppfølgingsplan Gå inn på www.nav.nowww.nav.no Klikk på linken arbeidsgiverskjema på forsiden Klikk på oppfølging av sykmeldte Klikk på Velg rapporteringsskjema og gå videre Klikk på Neste steg Velg Èn privatperson, Folkeregistrert og bor i Norge, legg inn den sykmeldtes postnummer og fødselsnummer og klikk på Neste steg Klikk på Førsteside til saken din og åpne denne. Skriv ut og underskriv. Gå tilbake til nettsiden igjen, og klikk på Rapport om oppfølging av sykmeldt arbeidstaker under førstesiden, klikk på åpne, fyll ut og skriv ut skjemaet. Behold en kopi av rapporten (inkludert forside) på arbeidsplassen. Legg forsiden øverst sammen med rapporten når denne er klar og putt i vinduskonvolutt (pass på at adressen kommer frem i vinduet)

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14


Laste ned ppt "Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide rapport (innen 9 uker sykmelding) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google