Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Teamarbeid ved Avdeling for IT: Utarbeidelse av handlingsplaner Jan Høiberg Personalseminar, Hydra, 11.05.2005.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Teamarbeid ved Avdeling for IT: Utarbeidelse av handlingsplaner Jan Høiberg Personalseminar, Hydra, 11.05.2005."— Utskrift av presentasjonen:

1 Teamarbeid ved Avdeling for IT: Utarbeidelse av handlingsplaner Jan Høiberg Personalseminar, Hydra, 11.05.2005

2 Sammensetning av “team” På grunnlag av diskusjonene tirsdag, er det valgt ut fire faglige fokusområder. 6 – 7 fagansatte danner i dag et “team” for hvert av disse områdene. Teamet skal arbeide sammen resten av dagen. Merk: Valg av fagområder og sammensetning av team er en øvelse og ikke førende for hvordan vi organiserer oss på Remmen.

3 Team 1:

4 Team 2:

5 Team 3:

6 Team 4:

7 Teamets arbeidsoppgave ● Det skal lages en plan for avdelingens arbeid med teamets fagområde for neste studieår. ● Planen skal inneholde: – Konkrete mål for arbeidet/utviklingen av fagområdet. – Beskrivelse av tiltak som må gjennomføres for å nå disse målene. – Oversikt over hvilke ressurser teamet trenger for å gjennomføre tiltakene.

8 Forslag til arbeidsform og innhold ● Velg en teamleder som skal presentere i plenum. ● Innled med en runde der medlemmer av teamet (i den grad det er relevant) forteller de andre om hva han/hun arbeider med innenfor teamets fagområde. ● Handlingsplanen kan ikke omfatte alt: Diskutér først hvor dere vil sette fokus (FoU? Studiene?) ● Husk aspektet med egenutvikling: Kollokvie- virksomhet? Felles FoU-prosjekter? Reise sammen på konferanser? Etc...


Laste ned ppt "Teamarbeid ved Avdeling for IT: Utarbeidelse av handlingsplaner Jan Høiberg Personalseminar, Hydra, 11.05.2005."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google