Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva er problemet? Hvor god/dårlig er gjennomstrømning nå? Hvordan ligger vi an sammenlignet med andre institutter? Hva betyr det for vår økonomi/forskning?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva er problemet? Hvor god/dårlig er gjennomstrømning nå? Hvordan ligger vi an sammenlignet med andre institutter? Hva betyr det for vår økonomi/forskning?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva er problemet? Hvor god/dårlig er gjennomstrømning nå? Hvordan ligger vi an sammenlignet med andre institutter? Hva betyr det for vår økonomi/forskning? Er det noen i/utenfor avdelingen som er blitt opptatt av dette, bortsett fra vi som veileder dem?

2 Forbedringer I Masteropplegget bør organiseres i uformelle programmer, som ikke alle fordrer interesse for matematikk eller programmering Sosialt og praktisk studiemiljø, utvikle oppgaver som må løses på skolen sammen med andre Studieløpet vs. studentene tilrettelegges av et “programråd”, inkl. det sosiale.

3 Forbedringer II Flere kurs, kort(ere) oppgaver som er gitt av veileder Begynne med oppgaven umiddelbart –Evt spesialpensum pluss problemformulering/metodekurs i første semester Faste datoer for innlevering kan virke motiverende

4 Rekruttering Vi trenger flere studenter som vil ta master Vi bør satse på å etablere utveksling på bachelornivå med interessante miljøer –Brasil –Dubai, Saudi-Arabia, Hellas? Uansett: Studentene trenger trening i å levere tellende oppgaver alene Er grunnundervisning tilpasset vårt behov? –De < 20 2 % flinkeste i ungdomskullet er et supert utgangspunkt!


Laste ned ppt "Hva er problemet? Hvor god/dårlig er gjennomstrømning nå? Hvordan ligger vi an sammenlignet med andre institutter? Hva betyr det for vår økonomi/forskning?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google