Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

De minste barna i barnehagen. Barnehagens rom ► Hva er det de yngste barna liker å holde på med? ► Plassering av leker. ► Noe som kan overraske? ► Hvor.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "De minste barna i barnehagen. Barnehagens rom ► Hva er det de yngste barna liker å holde på med? ► Plassering av leker. ► Noe som kan overraske? ► Hvor."— Utskrift av presentasjonen:

1 De minste barna i barnehagen

2 Barnehagens rom ► Hva er det de yngste barna liker å holde på med? ► Plassering av leker. ► Noe som kan overraske? ► Hvor mye må vi ha av hver ting? ► Er det fri gulvplass? ► Hvilke leker skal være en del av grunnutstyret ?

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Mulige praktiske ideer ► Akvarium. Med og uten fisk. ► Små plastalbum. Ett til hver. ► Bøtter (gjennomsiktige) til å bære saker og ting. ► Klare ”plastkar” til ulik oppbevaring. ► Store og små stoff. Til lek og samlinger. ► Bilder. For eksempel: Postkort, kunstkort, kalenderbilder, kasserte bøker ► Flere?

14 Det kan være lurt: ► At leker og utstyr har faste plasser ► Å reparere eller kaste ting som er ødelagt eller mangler deler. ► At de voksne er med og rydder og holder orden gjennom barnehagedagen.

15 VÅR BETYDNING SOM VOKSNE. ► Voksne som trives sammen med barn. ► Den første tiden ► Tid ► Voksenrollen ► Hva kan utfordre og irritere oss?

16 ► Barns gråt ► Hva gir vi barn ansvar for? ► Det er voksnes ansvar at barn lykkes. ► Stole på de valgene barna gjør.

17 ► Voksen deltagelse. ► Slå ut håret! ► Barn har ulike preferanser ► La oss glede og begeistre.

18 ► Beskrive. ► Grenser. ► Dagsrytme

19 Hva vil vi bruke tiden til? ► Følge barnas initiativ ► Vennskap og fellesskap ► Inspirere/la seg inspirere ► Samlinger

20 ► Bilder ► Sanger ► Fagområdene.


Laste ned ppt "De minste barna i barnehagen. Barnehagens rom ► Hva er det de yngste barna liker å holde på med? ► Plassering av leker. ► Noe som kan overraske? ► Hvor."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google