Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HKØ. Bakgrunn: - Anleggssituasjonen for motorsport – i Holtålen spesielt, men i regionen generelt. - Finne et egnet område for motorsport i distriktet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HKØ. Bakgrunn: - Anleggssituasjonen for motorsport – i Holtålen spesielt, men i regionen generelt. - Finne et egnet område for motorsport i distriktet."— Utskrift av presentasjonen:

1 HKØ

2

3 Bakgrunn: - Anleggssituasjonen for motorsport – i Holtålen spesielt, men i regionen generelt. - Finne et egnet område for motorsport i distriktet. Er et område ved Haltdalen Kurs- og Øvingssenter (HKØ) godt egnet for formålet? - - HKØ ble kjøpt fra Skifte eiendom av private aktører (7. des 2010). - Samordning av bygging av kostnadskrevende anlegg. Motorsportsanlegg kan en ikke bygge hvor som helst. = Interkommunalt samarbeid. Signaler STFK.

4 Bakgrunn: - Forprosjekt – delfinansiert av Blilyst. * Styringsgruppe og en referansegruppe. * Hovedmål for prosjektet - Finne et egnet område for motorsport ved HKØ - Dialog med aktuelle parter: Grunneier, rettighetshaver, leietaker og allmenningstyre. - Frigjøre det aktuelle/ønskede arealet - Hvilke motorsportsanlegg skal det evt. være tilbud om i det aktuelle området – har også betydning for arealet.

5 OVERSIKTKART

6 HOVEDAREALET

7 Hva har skjedd det siste året? * Areal er frigitt og forslag på plassering av baneanlegg klar. * Politiske behandlinger. * 21. september 2012 – oppstart reguleringsplan.

8 HVORFOR ENGASJERER HOLTÅLEN KOMMUNE SEG I ET MULIG MOTORSPORTSSENER: - TILRETTELEGGE FOR AT FLERE IDRETTER SKAL FÅ SITT EGET IDRETTSANLEGG. - NÆRINGSMESSIG POTENSIALE - JOKEREN ER HALTDALEN KURS OG ØVINGSSENTER (HKØ).

9 HVORDAN DETTE BLIR TIL SLUTT BESTEMMES NÅR KOMMUNESTYRET ENDELIG STADFESTER REGULERINGPLANEN.


Laste ned ppt "HKØ. Bakgrunn: - Anleggssituasjonen for motorsport – i Holtålen spesielt, men i regionen generelt. - Finne et egnet område for motorsport i distriktet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google