Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i."— Utskrift av presentasjonen:

1 Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Hun har lokaler i første etasje på kommunehuset. Hun har lokaler i første etasje på kommunehuset. Arbeidstiden er fra 9 00-15 30 mandag-torsdag. Arbeidstiden er fra 9 00-15 30 mandag-torsdag. Du må ha henvisning fra lege.. Du må ha henvisning fra lege.. Timebestilling på Timebestilling på mob.nr: 41 56 83 56. mob.nr: 41 56 83 56. For pasienter som ikke er bosatt i Birkenes kommune kan det være noe ventetid. For pasienter som ikke er bosatt i Birkenes kommune kan det være noe ventetid.

2 Hva er psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi ? Følelsene leves i kroppen, Følelsene leves i kroppen, vi holder pusten, vi holder pusten, biter tennene sammen og svelger klumpen i halsen, biter tennene sammen og svelger klumpen i halsen, mens hjertet dunker i brystet mens hjertet dunker i brystet Ved følelsesmessige påkjenninger eller ved sykdom kan kroppslige endringer være en del av symtombildet. Ved følelsesmessige påkjenninger eller ved sykdom kan kroppslige endringer være en del av symtombildet. Psykomotorisk fysioterapi vil kunne bidra til en bedre kroppslig- og følelsesmessig balanse. Psykomotorisk fysioterapi vil kunne bidra til en bedre kroppslig- og følelsesmessig balanse.

3 Behandling -Behandlingen krever et godt samarbeid mellom terapeut og pasient. -Behandlingen krever et godt samarbeid mellom terapeut og pasient. -Målet i behandlingen er å bli bedre kjent med kroppens signaler og hva de kan være uttrykk for. -Målet i behandlingen er å bli bedre kjent med kroppens signaler og hva de kan være uttrykk for. Behandlingen passer for mennesker som føler seg stresset på jobb eller i privatlivet, der belastningene har satt seg i kroppen. Behandlingen passer for mennesker som føler seg stresset på jobb eller i privatlivet, der belastningene har satt seg i kroppen. Din helsetilstand, dine symptomer, dine vurderinger, din livssituasjon og livshistorie vil ha avgjørende betydning for behandlingsmål og valg av metoder. Din helsetilstand, dine symptomer, dine vurderinger, din livssituasjon og livshistorie vil ha avgjørende betydning for behandlingsmål og valg av metoder.


Laste ned ppt "Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i Birkenes. Liv Aartun er privatpraktiserende fysioterapeut i."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google